- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
Bız arkadas sayesınde tanıştık ben ortaokul arkadaslarımı arıyordum facede aklıma gelenı aratıyordum bulduğumuda eklıyordum arattım bu çıktı bende odur dıye eklendim ne bılım Ozamanda sımasını hatırlamıyorum kı Buda tanıyormuş gib kabul ettı benı merer Buda Çanakkaledeymıs 3 ay olmuş gelelı ılk gorev yerı burası çıkmış sansa bak sonra bu dedı bana kısmın sen kısmın dedım falan sonra anladım kı aradığım kışı o kışı degıl sıl falan dedım tabı bu sılmedı buda dusunmus yenıyım burda takılmaya kız oldun canı sıklımasın sohbetten arada yazdı falan 3 ay böyle gıttı sonra buluştuk o arada benım okul yenı bıttı ıs. Derdındeyım falan bununla görüştük ben çok etkılendım oda etkılenmıs bır süre bellı etmeden takıldık takı sınemaya gıderken elımı tutana kadar valla okadar çıktığım oldu yok kalbımın böyle attığını hatırlamıyorum öyle gelısıtı ıste ekımde bır yıl olacak evlenelı :123:ıyıkı tanımıştım onu canım kocam benım
hep hanımlar ön ayak oluyo işte bende sevdiceğimin dibine taşınmasaydım haberi bile olmıcaktı belki benden gördü benim gibi bi çatlakla hayat eğlenceli hadi gari diyiverdi
Enemm kız ben böle 30 falan bekliyorum yaa kapmışın dam gibi adama maşallhh size hiç ayrılmayınn
benim sevdiceğim 30 u doldurdu ya yaşlanıyok shadow
pişt pişt ben geldim
Günaydın hanımlar bunün dükkanı ben açayım :)
Cmt.den beri şuan 5. şehirdeyiz geziyoruz daha çok yolumuz var :)
Belki sizlerin olduğu şehirlerdende geçmişimdir gezmeye devam...
günaydın canım oy maşalah gez gez attır türkiyenin tozunu
Guıet hala uyuyormusunuz bacım
yok canım 10 da dişçide randevum vardı daha yeni geldim eve yemek yedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş
müdür şişten çıkardı kızlar bugun benı bıde hastaydım verım alamıyormus çalışmıyrmusum manykmı ne butun kızlar arkadalar bana kızıyr dedemden annemden babamdn yedım azarı lafı moralım çok bozuk
canım hayırlısı olsun hiç bozma moralini ordaki ortamı ne annen ne baban biliyo sen yaşıyosun