Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aldırmaz sıkılasırsın sende yap az nete çok puan verırlermı acaba
gidimmi bilemedim sıkılaşırsam ilerde işe yarar dımı. pek bi bilgim yoksa aydınlatırsanız:)
benm 2010 76 nete 86 puan gelmişti arkdaşıma
Günaydın kızlar
Günaydın canım şafak sızın bır gün daha attı bugün kaç gunünüz var
Sıkı vücut ıyıdır kız ılerıde doğumda falan sarkmaz oran buran fıt olursunay ıns. Güzel gelır sonucumuz hayırlısı bakalım
he ya attırdık şafağı 113 gün var
yok bn evde kalcam
Oh maşallah baya azalmış kız 3 ay var de sen ona bu kış yanında ozaman sevdıcegını
Yok kız kım evde kalmış bu sen kalacak çıkar kısmetın ak bır memur olalım senın ıcın sıraya geçecekler benı seç benı seç dıye
Oh maşallah baya azalmış kız 3 ay var de sen ona bu kış yanında ozaman sevdıcegını
Yok kız kım evde kalmış bu sen kalacak çıkar kısmetın ak bır memur olalım senın ıcın sıraya geçecekler benı seç benı seç dıye
bende senii seçtim pikaçuuu dicem:)
okyanur çanakkaledesin dımı sen. ailende ordamı
Günaydın hanımlar kahvaltıyı hazırladım komşumu beklıyorum hadı kalkın sızde yatmayın tembel tembel
Günaydn cnmmm ben uyandm da odamı topladm biraz :) çok dağınığm yaa şimdide çıkacağım hadi bakalm ii sohbtler komsunla bizi unutmadaa
Yaa kıslar ben memur olduum için istemesnler beni ben olduum için istesnler istiyorm ozaman hiç evlenmicm ömrümn sonuna kadr Atandktn sora biri olursa kafayı takarm ya memeur oldumm içinse die:)
Ben ölçeceğim aılem merkezde kocamın işi nedenıyle ılcedeyım bu yaz bakalım nerelerde olacaz sen nerelısın bacım
Yaa kıslar ben memur olduum için istemesnler beni ben olduum için istesnler istiyorm ozaman hiç evlenmicm ömrümn sonuna kadr Atandktn sora biri olursa kafayı takarm ya memeur oldumm içinse die:)