- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.667
millet püskevit bulamıyo bak sen yelkenli kızın yaptığına
Kızım o burjuva oyle bızım gıbı degıl bır maasla gecınıyoruz bız ev kıra ohoooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam sosyetikmi ya okyonus yalkenlikız
kürkte giyersin sen şimdi kışın
Kımbılır kactane kürkü vardır
Kızım o burjuva oyle bızım gıbı degıl bır maasla gecınıyoruz bız ev kıra ohoooooo
Ben hasta olayım yataklara düşeyim siz burda geyiklenin oldu mu hiç
ayy kuzuumm gecmıs olsun yaaaa ıhlamur ıc sıfayı kaptıysan
Keşke o şifa olsa canım ya baş dönmesi ve ağrı var bende ilaç aldım acile gittim de
heee sosyetık hahaha :) bedbaht sosyete :)
heee var kız bı tene üstümden hiç çıkarmam :) ten rengınde :):))
püskevit bulamazsak pasta yeriz anam :))
kız köşk benim üstüme cb ye kiraladım haberin var mı :) hahaha
ada yaaaaaa baksana sunlara benle dalga geciyorlar:)))
Keşke o şifa olsa canım ya baş dönmesi ve ağrı var bende ilaç aldım acile gittim de
Geçmiş olsun hayalet sedulu vertigomu var yoksa ??
Uğraşmayın güzel saçlı kızla :) o yüksek sosyeteden :))
ooo gecmıs olsun canımm bende sık gıderım acıle bas agrısından mıgren den dolayı Allahım sıfa versın dınlen sakın sessız bı odada.
sende mı brutus yıkıl oyleyseeeeeee:)
sızın yuzunuzden sıncana tasıncam uhuu eskı memleketım
doktor olabilir dedi vertigo :44:
Ahhhh bacım migren de var bende
Kıss boşver yüksek sosyete olmak daha güzel sen gitme sincanlara ben geçtim ordan hem uzak ankaraya hem güzel değil :)
Aman o kötü durup dururken baş dönmesi oluyor ilk evlendiğimiz sene bendede oldu çok, habire rapor veriyordu doktor işe gidemiyordum (
Aman o kötü durup dururken baş dönmesi oluyor ilk evlendiğimiz sene bendede oldu çok, habire rapor veriyordu doktor işe gidemiyordum (
Zaten tansiyonum düşük yaşıyorum bir de vertigo olursam beter ilaç verdi bakalım kullanıcam artık
oohoo sende kopukmusun be anammm düşük tansıyonda fena o da yapar bunları
Yükselince kötü oluyorum ben düşünce sorun olmuyor genelde 9/5 olur tansiyonum maksimum 10/7 falan böyle geçinip gidiyorum
benımkısıde 12 8 gayet normal seyreder 11 8 olsun bas agrısından telef oluyorum :))) herkesın bunyesıne gore ıste gırbaclı bacım