sana bacım tü tü tü
en yakın zaamnda inşallah olur cnaım
ay mersi
tabiki tatlım
Ama şimdi saçlarım sarı eklicem bir ara face ama önce resim çekileyim de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana bacım tü tü tü
en yakın zaamnda inşallah olur cnaım
ay mersi
tabiki tatlım
hepsiniz zayıfsınız ya bende brokoli yicem başka yolu yok
Senin neren kilolu pardon ama düşün bide fotolar kilolu gösterir derler bu kilolu halinse demekki sen baya zayıfsın tatlım :)
Okyonus sendede ne kadar çok resim var kız hangisine bakacağımı şaşırdım :)
Senin neren kilolu pardon ama düşün bide fotolar kilolu gösterir derler bu kilolu halinse demekki sen baya zayıfsın tatlım :)
Okyonus sendede ne kadar çok resim var kız hangisine bakacağımı şaşırdım :)
Cok var resım
Düğün ne zaman :)
Yemegın altını sondurdum sanmıstım kısıktaydı sondurecegıme dahada acmısım yandı ya heryer duman oldu bırde okadar ugrastım
ay canım ya :26:
bişey oldumu sana peki mutfak ne durumda allah koruusn yangında çıkardı valla :26:
belirsizzz canım yaa hayırlısı bakalım ne zamana nasip :)
bana bırsey olmadı camları actım havalandırıyorum evı ya koku geldı ama sondurdum dıye ıhtımal vermedım bır gıttım yanmıs hepsı o tencerede nasıl cıkacak :2f off pırasa yapayım barı o cabuk olur
bana bırsey olmadı camları actım havalandırıyorum evı ya koku geldı ama sondurdum dıye ıhtımal vermedım bır gıttım yanmıs hepsı o tencerede nasıl cıkacak :2f off pırasa yapayım barı o cabuk olur
Yelkenlikız nerdesınnnnnnnnn uyuyomusun hala öğlen oldu kalk artık
anammm ne yazmıssınız okucamda dalayım muhabbete bı dedım sohbet konusu soleyın cabuk cabuk carıcarııı:))
özet olarak geyik
facebukumuzda tanıştık biz
kız fake hesap değil sadece ismim kayıtlı bide resmim var o kadar kk ya özel
attım özele
allah seni kahretmesin emi
dedim noldu acıbaaaa
nolsun canım ya çikolata yiyom gel buyur kahveylen içek
Ispanak yemegı yapıcam ıspanakları temızledım suya yatırdım bırkac su yıkıycam azcık bekletıyorum kumları çöksun ortalıgı toparladım mutfak balkonu cok batmıs onu yıkadım camasırlar vardı onları katladım yerleştırdım yemek pişince aöf den bır unute bıtırmeyı planladım bakalım sen napıyorsun sekerım
:) senınkını bulamadım benmkısını sana yazdım :) feyk bunlar feykkkk neyykk:))) (cmylmz geyıgı)
Ekledim kısss :)
Saçların ne güzel :)
Şu apartmanın sesi hiç mi bitmez yaaa bufola sürüsü gbi inenlerin ayaklarını kesicem :)