- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
kız çocuğun günahını alma şimdi ne kabuslar görüp bilinçaltını alt üst ediyosun sen
of ne biliyim ya işte
Bu hafta acıyorum tv sezonunu
aç tatlım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız çocuğun günahını alma şimdi ne kabuslar görüp bilinçaltını alt üst ediyosun sen
Bu hafta acıyorum tv sezonunu
of ne biliyim ya işte
aç tatlım valla
senin tek sıkıntın görüşememek
bide zorlasak görüşücez ama onuda yapmıyoruz.ona sinir oluyorum ben
ya sedulu az bi zaman değil bu 6 sene biticek nerdeyse.biz hiç bu kadar uzun süe görüşmemezlik yapmadık.bide çalıştığı yer şimdi merkezde değil yazlık yerde nette yok sadece telefon msj
yoğun mu çalışıyor
evet canım malesef ki zaten artık o şube kapanıyo bi hafta daha sabredicez.sonra kendiside diyo kalmam ben bu pozisyonda yarın öbürgün evlencez saatim belli değil aile yaşantımız olmıcak diyo.
zaten 1.5 ay izinsiz çalıştı. çoğu zamanda sabah 8 akşam 11 çalıştı
ondan yana hiç bi şüphem bişeyim yok ben bize kızıyorum sadece
uzaktan ilişkinin zorlukları...
hakikaten çalışma saatleri fazlaymış e hal böyle olunca bütün gün uyumak ve işe gitmek dışında bişi yapamıyordur.
sabret bakalım bi hafta sonra belki sürpriz yapıp gelir yanına
aslında düşüncemiz 1 hafta sonra buluşmamak 1 hafta kendi mağzasında çalışıp yıllık izine çıkıcak 2 haftalık son haftaısı aileleri tanıştırcaz biz tanışcaz öle istiyoruz.
yoğun olduğunu biliyorum buna hiç ama hiç sözüm yok allah biliyo.çok özlüyorum aşırı derecede hemde
zaten ne oluyorsa özlemekten oluyor özlem kör ediyor insanı şu an bende o moddayım
ama düşünceniz güzel inşallah planınız uygulanır ki ilk adımı atmış olursunuz
aynen canım ya özlem maf ediyo insanı kurup duruyo insan
planda yapmaktan korkuyoruz canım ya 2 senedir planımızı gerçekleştiremedik hep bişey çıktı hep
canım vardır bi hayır bunda hep hayırlısı de..
ama bence bu sene olacak bişiler bak sende çalışıyorsun o da... beraber geleceğiniz için uğraşıyorsunuz ve üstüne uzaklıkta var arada kolay değil
orası öle tabi canım bakalım işte herşeyimiz hazır gibi nerde oturcamız hepsi belli zaten aileler bi tanışsın herşey arkası arkasıya bi başlasak
ooo desene tanışma faslı olunca sizin işler hızlanacak
stres atıyolar olsun pzt günü yoklama var
he kız al yoklama %30 devamsızlık hakkı olsun
valla DZ ile bırakırım
sedulucum keyfim yerinde bugün akşam estiler ya gittiler sonra
pskolojim tuhaf ya