Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar 2 komsum kahve ıcmeye gelecekmıs kayınvalıdemler geldı dıye tanısmya gelecekler sızler neler yapıyorsunuz
Merhaba hanımlar 2 komsum kahve ıcmeye gelecekmıs kayınvalıdemler geldı dıye tanısmya gelecekler sızler neler yapıyorsunuz
vay çakallar
ben ders çalışıyordum ara verdim biraz
Bu muhabbetede bir gıcık oluyorum ki :)
Bizim burdada var birinin bir misafiri gelince illa davet ediceksin küsüyorlar yoksa :)
Bana göre değil bu işler :)
Benım ders hak getıre cuma gunu gıdecekler haftasonu temızlık yaparım pazartesı devam ederım bende calışmaya
Dın geleceklermıs evde yoktuk bugun aradılar evdemısınız dıye gelmede denmez evdeyız dedım kayınvalıdemle tanıssan ne tanısmasan ne yanıınsanlar garıp karsı komsumun kayınvalıdesı 3 ay durdu bır kez gıtmedım banane kı
Benim karşı komşuda o yüzden küsmüş bana annesi gelince ben almamışım
Onunda geleni gideni hiç bitmiyor annesi 2 defa geldi,kaynanası,teyzesi geldi hepsini alsaydım işim bitmezdi :)
Nekadar sacma onun mısafırınden sanane kı ne ınsanlar var madem tanıstırmak ıstıyorsa o senı cagırsın
Ay cins burdakiler yaa valla tanışmakta istemiyorum benden uzak olsunlar yeter :)
Hanımlarrr sonunda istediğim bottan alabildim bugün :)
hangı botmus kız o :))
Trendyoldan aldım canım bayadır istiyordum şöyle bir bot almayı bugün sabahın 8'inde kalktım baktım gelmiş hemen aldım :)
selam kızlar.. Kimseler yok hayırdır nerdesiniz? :)
Yukarda bir bot muhabbeti dönmüş hazır konusu açılmışken sorayım size netten kredi kartı olmadan kapıda ödeme yapabilceğim site arıyorum. güvenilir güzel ürünleri olan. varmı bildiğiniz yerler? Bir yer var benim bildiğim bilgilerde t.c numarasını istiyor öyle olunca korktum almaktan vazgeçtim.:44:
selammmmm
canım ben netten alısverıs yaparım dahaca bı sıkıntı yasamadım bu kadar evham yapma bence ama bı cok sıte artık kapıda odemeyıde alıyor lakın bunun ıcınde ekstra ucret oduyorsun ısın kotu tarafııı...
ayrıca tc no muzu bıılmeyen kaldı mı kı :) bugun kutuphaneye gıttım uye oldumm orda bıle aldılar :) hatta uye no olara kullanılıyormus sıkma boyle seyler ıcın canını sadece suna dıkkat et nette az arastırırsan zaten alısverıs yapacagın sıte hakkında kesın bılgı bulursun guvenılırlıgı yada alısverıs yapanları falan ben kredı kartımın donem ıcı hareketlerını netten takıp edıyorum bı sorun olursa farkederım sende oyle yapabılırssınn
Daha önce hiç netten almayınca korkuya kapıldım :) Sağol ilgilendiğin için canım. önemli olan güvenilir siteyi bulmak. Bazı yerlerde belli fiyatı geçince kargo almıyorlar diğer türlü ha gidip avm'den almışım ha ayağıma getirmişler. haydi hayırlısı bir gezineyim ben
Merhaba, botu alan benim trendyoldan aldım bir ordan alışveriş yapıyoruz gerçekten iyi bir site. Bugünde harika botlar vardı :)