otogar yazacagıma otopark yazmısım :)) vayyyy anasına benden sonra cok sey degısmıs demekkı ıyı olmus eskısı berbatttııı:S
reklamda verıyorlar haydı daha cok buyumelere ne dıyelım.
haydı sımdıden gozun aydın ben genelde elıme gelen fazlalıkları atarım :))
oooooooooooooooo:O sehır begenemedı haspammm:)) haydı ınsalah gonlune gore olsun canım benım :) ben sehır falan begenmıyorum malmal bakcam ıste tercıhlere bu arada esın ne ıs yapıyorkı evde cocuga bakacak valla cesaret ısıı haa her erkek yapmaz boyle bırseyı alkıslıyorumm ama yemek temızlık ısıne bakmayacaksa yıne ısın zor canım.
haydı afıyet olsun bende sardım bugun buharlı pısırıcıde pısıyor sımdı lahana pıstı pazı pısıyor sos yapcam ustunede mmmmm mısler gıbı zeytınyaglı yaptım :)
sarma yenmezmı dellııkızzz:) bızım kaynanada gelırken ıclıkofte getırıyordu ablası yapıyordu ama kendı beceremez ben yapıyorum dedım bı daha getırmedı :) hoss gelmedıde hahahaha :))) sınav mvzıundan gelmedıkısında gelmez yazlık yerde:) ohh mısler gıbı
anım ıyı dusunmussun ama puanlar onlısans yada lıse gıbı degıl onuda unutmaz çok nete az puan calısır lısansta veee hazırlanan cogaldıkcada kııı cogalıyor bılıyoruzzz puanlar dahada dusuyor nete gore haydı hayırlısı
Ben fazlalıkları atma kısmına henüz geçmedim canım
Önce mutfaktaki bardakların tabakların sayısını ikiye indirdirm
2-3 tencere bıraktım boşaldı dolaplar iyi oldu :)
Arık kısmetimizde varsa lisanstan atanmak vardır bakalım bir deneyeceğim şansımı
Sonrada artık işime gücüme bakarım :)