Hayat ve Hüzün-AYŞE KULİN

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Ayşe Kulin2in bu romanları beni aldı götürdü.
Hayatı üç günde bitirdim.
Öylesine lezzetliydi ki üzerine okuduğum diğer kitaplar fazla lezzet vermedi diyebilirim.
Hep fakir gariban ezilmiş insanların yaşantılarıydı bugüne dek okuduklarımız.
Ama elit kesimden insanlar da sıkıntı içerisinde yaşayabiliyorlarmış.
Neyse ben anlatmayayım da siz okuyun.Çok keyifli...

ayşe kulın in bu ıkı kıtabı daha önce yazdıgı veda ve umut kıtaplarının devamı.ben ılk ıkı kıtabınıda okudum.onlarıda tavsıye ederım.cok guzeller

Evet bir seri bunlar...
Akıcı bir dille yazılmış sıkmıyor insanı.

Bayılıyorum Ayşe KULİN in tarzına. Diyaloglar olmasa karsımda bana anlatıyormuş hissi veriyor :)

Bir hafta icinde bitirdim iki kitabı da. Dilerim, devamı gelir...

veda ve umutu bir solukta okudum bitirdim hüzün ve hayatı daha alamadım ama çok merak ettigim kitaplar

okurken zaman nasıl geçti anlamadım.umut kitabınıda çok beğenmiştim.özellikle sabahat ve aram'ın aşkı,sitare'nin yaramazlıkları ve ayşe kulin'in yaşadıkları çok etkileyici.

veda ve umuttan sonra hayat ve hüzün. kesinlikle süper. çok sürükleyici. en sevdiğim yazardır kendisi.

Veda ile başladım,Umut ile devam ettim..

Geçen yıl ise Hayat ve Hüzün'ü okudum..

Açıkça söylemeliyim ki Hayat ve Hüzün'ü o kadar beğenmedim..

Evet güzeldi ama Veda ve özellikle Umut'tan sonra susayınca içilen deniz suyu gibiydi benim için Hayat ve Hüzün..

Umut'un yeri benim için bambaşkadır..Hala dönüp dönüp okurum..

Ayşe Kulin'i beğenirim Adı Aylin, Nefes Nefese, Veda, Umut, Hayat ve Hüzün güzeldi ama en çok Veda'yı beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…