Ilerde CHP nin basinda görmek istediklerimden basta gelen isim..Muharrem Ince Turbanli (basortulu) milletvekillerine hitaben:
Izleyen sonuna kadar izlesin..
ne hikmetse neden sana inanamıyorum kılıçdaroğlu.. neden samimi gelmiyo sözleriniz.. ne yaptınız ,nasıl bir güvensizlik yaptınızda . bu millet size güvenmiyor,,neden halbuki çokda iktidar olmadınız ama neden,, neden bu güvensizlik...???
Üniversitede bi ders almıştım dönem boyunca chp neden sevilmiyoru açıkladı hocamız hem de koyu chpli bir aileden gelme atatürkçü bir hatundu. Çok güzel oturmuştu bir şeyler. Güvensizlik değil bu. Atatürk ve ismet paşa zamanında halkın çok üstündeydiler yaşam tarzı bilgi birikimi kültür olarak. Halk benimseyemedi. Cumhuriyeti de chpliyi de. Hep chpye alternatifler sevilir o yüzden :) tepeden inme demokrAsi ve cumhuriyetle bu kadar :)
Guvenmiyorsun, cunku konusurken asip kesmiyor.. Alisilmisin disinda bir lider.. TOBB'da bir saatlik bir konusmasinin ilk 15 dakikasini dinledim. Cok dogru noktalara temas ediyor, Ergenekon davasinda kurmaylarin kolayca iceri atilmasi icin, isadamlarina baski uygulayabilmek icin kanunlarin nasil degistirildigini, Demokrasinin nasil kanunlarla yok edildigini filan anlatiyor. Kamu Ihale Kurumuna yapilan mudahaleleri ve ihaleleri yandaslara verebilmek icin mevzuatta 140 defa degisiklik yapildigini filan anlatiyor. Ancak her zaman sessiz, sakin bir tonda konusuyor, bir politikaci gibi degil, bir kanun adami, veya kamuyu bilgilendiren bir avukat gibi.. 12 sene boyunca iddiali ve atesli bir sekilde konusmasina ve atip tutmasina alisilmis Tayyip'in yaninda dogrulari da soylese bir konusmaci olarak sonuk kaliyor.ne hikmetse neden sana inanamıyorum kılıçdaroğlu.. neden samimi gelmiyo sözleriniz.. ne yaptınız ,nasıl bir güvensizlik yaptınızda . bu millet size güvenmiyor,,neden halbuki çokda iktidar olmadınız ama neden,, neden bu güvensizlik...???
Ben kilicdaroglunu severim. Durust bir adam. Cok b.klamaya calistilar, dogru duzgun bi kusur bile bulamadilar. Ailesi, cocuklari ekran onunde reklam veya şov yapmiyor. Tek ve buyuk hatasi sessiz kalip muhalefet yapmamasiydi ama bu secimlerde silkelenip kendine geldigini dusunuyorum. Adam ust seviyeden, politik ve ekonomik jargondan konustugu icin halk kendisini anlamiyor. Anlamadigi seye de dolayisiyla guvenmiyor. Yoksa kilicdaroglu da bilir meydanlara esip gurleyip "benim yuzde 25im, alevi bacim, emekli kardesiiiiim' demeyi... :)
Ne yapar Ak parti? Biz yaptiklarini biliyoruz, en az besyuz kere de saydik bu sayfalarda, yaz yaz bitmedi de bir de senden duymak istedim. Sakiz gibi agzinizda bu laf.. bir bilelim, ne yaparmis, sizin gozunuzden..işkembeden atışlar başladı.....yersen...
ne dedik herkes konusur AK parti yapar..
Chp den kormuyorum şekerim .. ben niye korkayımm 15 sene evvel tayyip yoktu ve gene bu chp muhalefetteydi türkiyenin 15 senelik siyaset mazisi yok saraylım.. tayyibi at bir kenara ben neden bu halk güvenmiyor diyorumm neden itibar etmiyorlar diyorumm.. bunu tuttun tayyibe neden getirdin anlamıyorumm..Guvenmiyorsun, cunku konusurken asip kesmiyor.. Alisilmisin disinda bir lider.. TOBB'da bir saatlik bir konusmasinin ilk 15 dakikasini dinledim. Cok dogru noktalara temas ediyor, Ergenekon davasinda kurmaylarin kolayca iceri atilmasi icin, isadamlarina baski uygulayabilmek icin kanunlarin nasil degistirildigini, Demokrasinin nasil kanunlarla yok edildigini filan anlatiyor. Kamu Ihale Kurumuna yapilan mudahaleleri ve ihaleleri yandaslara verebilmek icin mevzuatta 140 defa degisiklik yapildigini filan anlatiyor. Ancak her zaman sessiz, sakin bir tonda konusuyor, bir politikaci gibi degil, bir kanun adami, veya kamuyu bilgilendiren bir avukat gibi.. 12 sene boyunca iddiali ve atesli bir sekilde konusmasina ve atip tutmasina alisilmis Tayyip'in yaninda dogrulari da soylese bir konusmaci olarak sonuk kaliyor.
Ancak Tayyip'in yillarca yaptigi uzere lafla peynir gemisi de yurumuyor iste, hic bir sorun cozulmuyor, hatta daha da sarpa sariyor. Bizim cok iyi konusan hatiplere degil, halkin bu yillardir birikmis sorunlarini cozebilecek gercek siyasetcilere ve ne yaptigini bilen liderlere ihtiyacimiz var.
Cok konusan cok yalan soyler, bu yalanlar da defalarca ispat edildi zaten..Ben de hala CHPden korkup AKP ye guvenenlere inanamiyorum..
Bu sayfalarda AKP konustu, HDP konustu, kimse CHP ne der diye merak etmedi, muhalefet yok deyip kestirip atti. Dinlemek istemezseniz, duymazsiniz. Biraz da onlari dinleyek bari dedim.
bu lafı duyduğunuza göre areklamlarını da izlemişsinizdir...tek tek saymama gerek var mı.....Ne yapar Ak parti? Biz yaptiklarini biliyoruz, en az besyuz kere de saydik bu sayfalarda, yaz yaz bitmedi de bir de senden duymak istedim. Sakiz gibi agzinizda bu laf.. bir bilelim, ne yaparmis, sizin gozunuzden..
çünkü kafası sürekli tayyib için error veriyorChp den kormuyorum şekerim .. ben niye korkayımm 15 sene evvel tayyip yoktu ve gene bu chp muhalefetteydi türkiyenin 15 senelik siyaset mazisi yok saraylım.. tayyibi at bir kenara ben neden bu halk güvenmiyor diyorumm neden itibar etmiyorlar diyorumm.. bunu tuttun tayyibe neden getirdin anlamıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?