hayat durdu sanki ilerlemiyor :((

sizin geninizle oynayamaz ama bebeğin geniyle oynarlar pgt yöntemi ile tüp bebek diye birşey var ki zaten sizin gende sıkıntı varsa doğal yoldan hamile kalmamanız gerekir bu dr lar ne kadar saçma konuşuyor ya benim bildiğimi doktor bilmiyor mu yani.

Yok cnm yazmamistim cok tsk ins bu kez kucagima almayi nasip eder Rabbim.suan 12 haftanin icindeyiz. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin ins

Hakkican cok sevindim Rabbim kucaklayip büyütmeyi nasip etsin canim yolun 4/1 bitmiş eylülde teşrif ederler inşallah zati alisi :) Rabbim bizlere de nasip etsin kucagin bos.kalmasini ancak kucagi bos kalan anlar .

cnm pgt yi de anlattı ama bilmiyorum yine de biraz da dr umun desteğiyle gerek duymadım.Rabbime emanet ettim hayırlısı

Hakkican cok sevindim Rabbim kucaklayip büyütmeyi nasip etsin canim yolun 4/1 bitmiş eylülde teşrif ederler inşallah zati alisi :) Rabbim bizlere de nasip etsin kucagin bos.kalmasini ancak kucagi bos kalan anlar .
çok saol cnm benim inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben olmamasını da olup kaybetmesini de maalesef tattım.Rabbim düşmanımın başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…