hayat durdu sanki ilerlemiyor :((

bir de ben meryem suresini dinleyerek okuyorum daha iyi gibi geldi
Bilmiyorumki tam arastiramadim 41 gun okuyup tilavet secdesimi ne onu yapmak gerekirmis regl iken baskasi okumaliymis ara vermemek lazimmis dun aksam basladim bakalim biraz arastircam ben

Allah hepimize sabır versin arkadaşım.benimde herşey yolunda giden 32 haftalık oğlumu 42 gün önce kaybettim kalbi durdu.yani herşey allahtan .sadece ina sığı ve bol bol dua et.verende o alanda.yüce allah doğru yolu göstersin.

Bilmiyorumki tam arastiramadim 41 gun okuyup tilavet secdesimi ne onu yapmak gerekirmis regl iken baskasi okumaliymis ara vermemek lazimmis dun aksam basladim bakalim biraz arastircam ben
Rabbim hayırlısıyla inş kısmet eder kardeşlerini
meryem suresini evet 41 gün okumak lazımmış
ben tam olarak başlayamadım henüz lohusalığımın bitmesini bekliyorum bende

cnm seninde başın saolsun hepimizin acısı aynı
Rabbim hepimize bol bol sabırlar versin inş

Amin canım allah herşeyin daha iyisini daha hayırlısını bilir ve bizleri daha kötü şeylerden mahrum bırakır.oysa biz başımıza gelen en kötü şy diye düşünürken bizler için en hayırlısını yazar ve yaşatır.uğur koşar ın kitaplarını okudukça Sabrı,hayrı allah aşkını dahada hissediyorsun.tavsiye ederim arkafaşım.(allah de ötesini bırak......)

o kitabı duymuştum alacaktım ama sıkıntılardan unuttum gitti
Rabbim gerçekten herşeyin hayırlısını veriyor bunu biliyorum
ama içimdeki yangına engel olamıyorum
ben meleğim için Rabbim bu bana en güzel emanetin ben ona gözüm gibi bakarım diyordum
o Rabbimindi verdi geri de aldı tıpkı bizi de alacağı gibi ama...
bir de dr bana senin normal yolla çocuğun olmaz demişlerdi bundan 1 ay sonra öğrenmiştim meleğimin varlığını
Rabbim ol dedi ve olmuştu şimdi tek dileğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Herkes için hayırlısını nasip etsin

melek oğlum,bugün sensiz 50. günüm.dün akşam babanla senin hakkında konuşurken dayanamadık.ikimizde hüngür hüngür ağladık.yerin hiç dolmuyor anneciğim.annem beni unuttu deme diye hiç aklımdan çıkarmıyorum seni.Allahıma bol bol dua ediyorum oğluma ulaştır Allahım diye.seni ne çok istediğimi ve ne çok sevdiğimi hiç unutma anneciğim.senin yerin bende hep farklı.seni çok seviyorum meleğim...

canım oğlum,bugün sensiz 90. günümüz.90 gün dile kolay.var olsaydın şimdi her an sancı geldi endişesi yaşayıp belki de hergün babanı hastaneye götürecektim.olmadı.ne olur ne olmaz belki 7 aylık doğarsın diye hastane valizimizi hazırlamıştık.neredn bileyim daha erken doğacağını ve onlara hiç ihtiyacın olmadan siyahlar giydireceğimi.ben sana en güzel odayı hazırlamaya çalışırken Rabbim sana benim asla hazırlayamayacağım odanı hazırlamış.içinde bir sen eksikmişin.ona da kavuştun oğlum.Rabbime şükürler olsun ki sana cenneti layık gördü.belki biz bile ulaşamayacağız o cennete...
canımız hayatımız neşemiz sevincimiz umudumuz herşeyimizdin.var olmadan evimizin anlamıydın.yokluğuna alışmak çok zor olsada Rabbimin sayesine alıştık oğlum.biliyorum iyisin rahatsın benim sana asla yaşatamayacağım hayatı yaşıyorsun.peki özlüyor musun acaba...yoksa bana kızıyor musun...yapamazdım oğlum senin için canımı elbette verirdim ama ya bana bişey olsaydı sana kim bakardı kim canını verirdi.bırak canını vermeyi kim bir güzel laf söylerdi.bunların hepsini düşündük.emin ol seninle birlikte 26 yılımı koydum o toğrağın altına...
biz çok özlüyoruz oğlum...sürekli seni sevsekte yokluğun çok ağır geliyor bize hep eksiğiz.herşey her konuşma her gülüşme her davranış her yaşayız sana çıkıyor...normal doğumumuz bayram sonuydu.anneanennin bayramda sakın gelme lafına bayramda ordayım sonra hastanede demiştim.evet bayramda ordayım ama sensiz...çok eksik...
tüm kalbimle hep seninleyim oğlum.Rabbime hep dua ediyorum oğluma ulaştır diye.ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım sen hep bizim birtaneciğimiz canım oğlumuzsun.seni çok seviyorum....

2 hafta önce yaşadım , yaşıyorum , yaşayacağım bu bitmek bilmeyen acıları . Allah sabır versin hepimize. 22 haftalıktı benim meleğim , çok özlüyorum yavrumu , alışamadım yokluğuna ...bugün tam 2 hafta oldu ...

seninde başın saolsun cnm zaman maalesef alıştırıyor benim bugün 105. günüm doğumumuza sadece 10 gün kalmış olacaktı olmadı.Rabbim bol bol sabırlar versin.duanı eksik etme seni en çok rahatlatacak şey dua

İçimi parçaladı yazdıklarınız. Bu nasıl bir imtihandır. Allah neylerse güzel eyler. Şüphesiz ki O'nun ilmi hepimizden üstündür. Şükürler olsun alemlerin Rabbine ki oğlunuza cennettin kapılarını hemen açtı. Lütfen kendinizi daha fazla perişan etmeyin. Bir gün oğlunuza kavuşacaksınız. O hiç bu hayatın acılarını yaşamadı. Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım.

Sitede gezinirken tesadüfen gördüm yazdıklarınızı. İlk bebeğini kaybetmiş bir anne olarak acınızı paylaşıyorum. İnsan nefes alamıyo hayat duruyo herşey anlamsızlaşıyo yanlz kalıyosun o gidince. Zamanla alışmıyosn alışmış gbi yapıyosn taki yerini bşka bi melek doldurana kadar. Tekrar hamile kaldm rabbime çok şükürler olsn. Güzeller güzli bi kızm oldu. Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsn. Meleklerimizi bize bağışlasn

benimde 23 haftalıktı tam bı yıl oldu kaybedeli doğal yollardan da olmyor tedavıyle olmustu ve ustelık ıkıncıydı ıkıncıyı de kaybettım meleklerimi çok özlüyorum ister ıkı hafta ıster ıkı yıl gecsın bıtmıyor alışamıyorsun

Allah'ım sabır versin. İnşaalah sağlıklı sıhhatli bebecikleriniz olsun.. Herşey bizim için, vardır bunda da bi hayır..

güzel dileklerin için çok tşk ederim tüm dileklerin için amin diyorum...

seninde başın saolsun cnm hayat bomboş kalıyor Rabbim tekrar nasip eder mi inş.sninde yavruna Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin onu sana bağışlasın inş

off onun acısı daha da ayrı o kadar sıkıntılardan sonra nasıl sevinmiştik olmadı herşeyde vardır bir hayır.dilerim Rabbim tez zamanda hepimize tekrar nasip eder cnm

Allah'ım sabır versin. İnşaalah sağlıklı sıhhatli bebecikleriniz olsun.. Herşey bizim için, vardır bunda da bi hayır..
amin inş cnm

Gerçekten zor bir karar bende o olayla karşı karşıyayım ne yapacağımı bilmiyorum banada fikir verirseniz sevinirim benim olayım şöyle:benim bebeğimin ensesi kalın çıktı olması gerekenden fazla çıktı 4.7 falan çıktı...daha sonra doktor bize amiyosentezi önerdi yaşımda 38 bizde yaptırdıık.Ama onu yaparken ense kalınlığı görmedi sadece beyaz bir şey gördü hemde bebeğin ensesinde ödem, çıktı acaba şey dedik ordaki ödem toparlanmış olabilir mi?Daha sonra sonuçları bekledik ve sonuçlar geldi bizim ki tabi hızlandırılmış şekildeydi 1 haftada çıktı sonuçlar.Galiba down sendromlu ama biz daha görmedik yüzde kaç oranında olup olmadığına dair sizce ne yapmalıyım? Bu olayla karşılanlar yazabilir mi lütfen acil cevap arıyorum :/

cnm mrb öncelikle çok geçmiş olsun dilerim sonuçların çok iyi çıkar.down sendromunun yüzdesi yok bana belirtmediler.amniyosentez sonucumda 47 XY +21 yazıyor.ayrıca sonuçların çıkınca dr sana herhangi bişey söylemedi mi sonuçlarını anlatmadı mı sana

sağol cnm sonuçlar gene aynı sende çıktı mı down sendromu? ama şöyle birşey var sonuçlar aynı çıktı fakat kontrolle gittiğimizde hiç birşey dememiştik down sendromun olup olmadığını sadece kontrole gittik doktor bey bebeğimin heryerini ölçtü yüzük parmağına kadar safra kesesini falan herşey normal tek sorun sonuçlarda hiç bir beliritsi yok sadece uyluk kemiği haftasına göre bir kaç gün çıktı onun haricinde herşey normal

Doğacak bebeğinizin özürlü olduğunu doktordan öğrendiniz.Doktor kürtajla sizi bu sorundan kurtarabileceğini teklif etti.Ne yapardınız.Herne şartlarda doğarsa doğsun benim bebeğim dünyaya gelmeli ve hayatını özürlüde olsa yaşamalı mı ?
Yoksa kendi çektiğimiz sıkıntıları onun çekmemesi için daha doğmadan bu sıkıntıları çekmemesini mi sağlardınız? Cevaplarınızı bekliyorum hanımlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…