Saol cnm ama malesef bitti rabbim onu benden daha çok sevmiş ben kavuşamadan toprak kavuştu yavruma
Uzuldumm canim cokk basiniz saolsun rabbim yakin zamanda tekrar verir insss dua et benimde butunn dualarimm seninlee rabbim sabir versinnn..
meleğim bugün sensiz 19. günüm
anneni çok yalnız bıraktın yavrum...
Ah canım benim
Başın sağolsun.. Melek oldu yavrun.. Seni bekliyor annesi.. Sen üzülme emi.. Bak o da üzülür oradakıyamam Rabbim sana sapasağlam bie evlat nasip edecek inşaallah.
melek yavrum sensiz 33. günüm bugün
bayram için o kadar planlarımız vardı ki her yere bereber gidecektik
herkesle tanışacaktık ama annen her yere yalnız gitti
heryerde de eksikliğini çok hissetti
ama en önemlisi seni görmemdi yavrum
mezarın çok güzeldi sana çok yakışmıştı ben zaten hep sana yakışacak şeyleri almıştım
bol bol öptüm okşadım inş hepsini hissetmiştirsin
şapkanın bir tanesini mezar taşına taktım kalbim hep seninle bebeğim...
Canım benim seni bir parçada olsa anlayabiliyorum acın büyük biliyorum bende devam etseydi şimdi 3 aylık hamileydim diorum bayramdan sonra belki cinsiyetini öğrenecektik.. Ama olmadı yaşatamadık... Verende alanda Allah.. Bu da bir sınav hepsi geçmeyecek belki ama hafifleyecek.. Allah Sabır versin
insallah bize bekle deyip en iyisini verecek canim bol bol dua edip beklemekten baska elimizden bisey gelmiyor zaten bugün 107 gun oldu zamanla bu duruma alışıyorsun ama gozlerde hep akmaya hazir bir gözyaşı var bu hep boyle kalacak sanirim.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin cnm
çok zor zamanlar alıştım gibi hissediyorsun
bir yerden muhakkak tekrar çıkıyor ortaya
ama dediğin gibi verende alanda Yüce Rabbim vardır bir bildiği
Allah üç şekilde cevap verirmiş
Evet der istedigini verirmiş
Hayır der daha iyisini verirmiş
Bekle der en iyisini verirmiş
bu duruma en iyi gelecek şey hepimiz için kısmet olursa ikinci bir gebelikinsallah bize bekle deyip en iyisini verecek canim bol bol dua edip beklemekten baska elimizden bisey gelmiyor zaten bugün 107 gun oldu zamanla bu duruma alışıyorsun ama gozlerde hep akmaya hazir bir gözyaşı var bu hep boyle kalacak sanirim.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin cnm
çok zor zamanlar alıştım gibi hissediyorsun
bir yerden muhakkak tekrar çıkıyor ortaya
ama dediğin gibi verende alanda Yüce Rabbim vardır bir bildiği
Allah üç şekilde cevap verirmiş
Evet der istedigini verirmiş
Hayır der daha iyisini verirmiş
Bekle der en iyisini verirmiş
bu duruma en iyi gelecek şey hepimiz için kısmet olursa ikinci bir gebelik
bazen diyorum dr beklemeyip denemeye başlayalım sonra diyorum ya aynı şeyleri yaşarsam
Allahım sen herşeyin hayırlısını verirsin herkes için hayırlısını ver yarabbim
Aynnen canım hepsi birer sınav bizim için.. Daha değerli olacak inan unutucaz bu acıları
Sana dr ne kadar korunma verdi?
bu duruma en iyi gelecek şey hepimiz için kısmet olursa ikinci bir gebelik
bazen diyorum dr beklemeyip denemeye başlayalım sonra diyorum ya aynı şeyleri yaşarsam
Allahım sen herşeyin hayırlısını verirsin herkes için hayırlısını ver yarabbim
Hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz canım tekrar gebelik ve saglikla bebegimize kavusmak bende 4 ay dolunca baslasam artik ne zaman olucak bilemeyizki diyorum sonra ya busefer aceleciligimden bisey olursa deyip vazgeciyorum bol bol soru okuyorum soruyorum doktor sitesinde orda 4 5 ay sonra olan gebeliklerde daha cabuk yorulucagini bu yuzden erken gebeligi onermiyorlar ana kayip yasayanlarda genelde 6 ay sonra calismalara baslamaya izin vermisler bazilarida en az 2 yil beklenmeli diyor ssvd icinse 1 doktor 18 ay dedi bana nasil beklerim o kadar gunlerin aylarin hesabini yaparken allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda saglikla hamile kalip bebeklerimize kavusalim insallah bu kadar sey dusunup kafayi yememek elde değil
Doğru söylüyorsun çok arastirmamak lazim ama icim rahat değil normalde zaten arastiririm herşeyi bu durumda nasıl durayim sabredeyim diyorum nadil sabredicem ama 4 ay olacak zaman geciyor bir sekilde benimde 1 eyluldu tahmini doğum zaman yaklastikca kahroluyum ama elimden bisey gelmiyor sabrimizin sonucunu cok guzel bur sekilde gorecegiz insallah. Kisa zamanda tekrar hamile kalanlar var hemde bdbeklerine kavusmuslar bunu düşünüp 4 ay yeter bekleme diyorum ama bu sefer benim sabirsizligimdan bişey olursa diyorum allah yardimcimiz olsun.çok haklısın bende çok okuyorum ama bir yerden sonra çok okumanın da iyi olmadığını düşünüyorum
farklı fikirler insanın kafasını daha çok karıştırıyor
bri komşumun kızı 6 aylık düşük yapmış şimdi maşallah 2 yaşında bir oğlu var
o beklememiş düşük olmasına rağmen
ona da çok beklersen rahim küser demişler
bende sabırsız davranıyorum ama şöyle de bir durum var benimkisi düşük değildi
bu yüzden tedaviyi beklemem gerekiyor ama bu süreç nasıl işleyecek nasıl dayanacağım bilmiyorum
normalde ekimde doğum yapacaktım şimdi ekimde tedavim bile bitmeyecek belki
hayatım o kadar eksik ki hiçbir şey tamamlanmıyor meleğim minicik haliyle hayatımızı dolduruyormuş
Doğru söylüyorsun çok arastirmamak lazim ama icim rahat değil normalde zaten arastiririm herşeyi bu durumda nasıl durayim sabredeyim diyorum nadil sabredicem ama 4 ay olacak zaman geciyor bir sekilde benimde 1 eyluldu tahmini doğum zaman yaklastikca kahroluyum ama elimden bisey gelmiyor sabrimizin sonucunu cok guzel bur sekilde gorecegiz insallah. Kisa zamanda tekrar hamile kalanlar var hemde bdbeklerine kavusmuslar bunu düşünüp 4 ay yeter bekleme diyorum ama bu sefer benim sabirsizligimdan bişey olursa diyorum allah yardimcimiz olsun.
Allah hepimize sabırlar versin cnm seni çok iyi anlıyorm.sana ne kadar süre verdilerdi tekrar gebelik için?
benimde çok sevdiğim bir ablam var bayramda beni ziyarete geldi
o da benim gibi 5 aylıkken bebeğini aldırmak zorunda kaldı.şimdi maşallah 8 aylık bir oğlu var
bana diyor acını çok iyi anlıyorum ama geçiyor dedi bak beni gör diye geldim dedi
yaşadıklarının aynısını yaşadım kimse yoktu bile dedi
bak senin karşında ben varım görüyorsun dedi hepsi geçiyor kendini yıpratma bu kadar dedi
hayırlısı...
Insani anlayan birilerinin olmasi con onemli bu zamanda keske sezwryan olmasaydida simdi hamile kalma sansim olsaydi. Bane doktorum 8 ay dedi bu ay riskli gebelik uzmanina gidicem oda baska birine 8 ay demiş ama 4 5 ayda kalan var hatta kalin diyen doktor bile var hepsi neden bukadar farkli yorumlar yapiyor bilmiyorum ama sanirim 5. Ayda korunmayi birakicam ne zaman olcagi belli değil bol bol dua ediyorum dun aksam meryem suresini okumaya başladım hakkimizda hayirlisi.
Insani anlayan birilerinin olmasi con onemli bu zamanda keske sezwryan olmasaydida simdi hamile kalma sansim olsaydi. Bane doktorum 8 ay dedi bu ay riskli gebelik uzmanina gidicem oda baska birine 8 ay demiş ama 4 5 ayda kalan var hatta kalin diyen doktor bile var hepsi neden bukadar farkli yorumlar yapiyor bilmiyorum ama sanirim 5. Ayda korunmayi birakicam ne zaman olcagi belli değil bol bol dua ediyorum dun aksam meryem suresini okumaya başladım hakkimizda hayirlisi.
dr evet farklı şeyler söylüyorlar dr hepsinin aynı konuştuğu tek olay bebeğimdi
hepsi ağız birliği yapmış gibi alınması lazım dedi.
demiştim ya dr birisine rahiim küser lohusalıktan sonra düşünün demiş
benimki sezeryan değil ama bana da 3 ay korunma verdi benimki bambaşka zaten
isyan etmemeye çalışıyorum Rabbim sen verdin sen aldın diyorum ama
sonrada bebeğim o hale nasıl geldi içimde diyorum ben bakamadım mı neyi yanlış yaptım diyorum
dr ultrasonda nerdeyse her tarafını yazdı sorunlar için
o görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?