HAYAT DERSİ DOLU İBRETLİK HİKAYEM

tabiki o sizin düşünceniz teşekkrler ki ben o kuruma dönemesem bile ö,elde çol rahat iş bulabiliyorum oradaki nüansı sadece iş ötürü anlamanız eksik olmuş ama yinede okuduğunuz için teşekkrler

Bir numaralı hayat dersini ogrenememissiniz , kimse sizin bu destansi yazinizi okuyup ders falan almaz , ders alacak olan zaten buraya actigi konularda yuzlerce kadinin yapma demesinden alir dersini ama hep yapiyorlar nedense

İkincisi size bir abla tavsiyesi , kibrinizden kurtulun , daha huzurlu bir hayatiniz olur o zaman

Hepsini okudum
Birkaç şeyi çok merak ediyorum
Eş kişisi bu kadar dili yokmuşçasına biriyken onla nasıl aşk yaşadınız?
Yani dersin başı burda sanırım
İnsan iletişim kuramadığı biriyle neden evlenir ki?
Sadece şunu düşünüp o kişiyle yolları ayırsaydınız hayatınız bambaşka olabilirdi
Zaten mantıklı kadınlar bu detaya bile takılıp bu tarz biriyle evlenmez
Diğer olanlara yorum yapmıyorum bile
Sadece eş ailesinin lafıyla istifa etmeniz çok trajik
Madem ihtiyacınız yok bırakın da sizin yerinize yıllardır atanmayı bekleyen birileri atansın
O eşi boşayacağınızı da pek sanmıyorum
Yine çocuk baba diye ağlarsa yine vazgeçersiniz gibi geliyor
Umarım bundan sonrasında akıllıca davranırsınız

Uzun uzun anlatıp yaptığın hataları başkası yapmasın diye efor sarfetmişsin eline sağlık.. Buna mecbur deiilken yapman hikayendeki belli özverilerle de örtüşüyor zaten. Bazen gereksiz özveri insanı değersizleştiriyor malesef. Ve aile insanın hayat çizgisinin yegane belirleyicisi ne yazık ki. İyi bir aile demek kurtulmuş yeni bir nesil demek. Çok aşılacak yollar bizim aile kültürlerimizde. Bütün kadınların bu noktada allah yarıdmcısı olsun. Bizler toplum bakış açısı ve bedensel açılardan ne yazık ki zorluklarla karşılaşma haksızlığa uğrama konusunda erkek cinsine göre daha az şanslıyız. O yüzden her adımımız daha sağlam olmak durumunda kalıyor.Bu da başka bir yük demek aslında. Hep sabır ile mantık ile hayat geçirmekte her yiğidin harcı değil. Çünkü kişiliklerimiz ya da ruhumuz her zaman buna uygun olmayabiliyor..

Allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz güzellikler çıkar karşınıza

İbretlik bir ders göremedim benim de kızım var büyük konusmayayım ama saftirik bir aşık kız gördüm dicem ama aşkta değilmişsin. Bu arada bende güneydoğuya gelin geldim yaşadıklarının hicbirini yazamadım sen cahillere denk gelmişsin. Kusura bakma istifa ettim dediğin yerde hay salak dedim hakkını helal et

Devamının bir kısmını gözlerim kan ağlayarak okudum. Kimse seni zorla evlendirmemiş ama sen eş kişisi için herkese abisi beni istiyordu mu dedin? Ay ne günlere kaldık Allah'm

hanımlar ben yazacağımı yazdım şükür yazı telefonda yazılınca zor oluyo ve evet noktalamada kötüyümde buradan hemen öğretmen düşmanları kendini belli etmiş benim bu yazıyla bir doktor 6 tane avukat çıkardığım halen beni arayan öğrencilerim.var ve ben matematikçiyim türkçeci deil ha keşke hepsini doğru yapabilsem.noktalamanında imlanında ama yetenek diyelim işte o da bende yok ve bazı hanımlar bu yazıdan kibir küçümseme falan gibi şeyler anlamışlar onların bakış açısı diyelim ve bundan şunu anlıyorum ki kadın bile kadının güçlüsünü düştükten sonra kendi kendine kalkabilenini çekemiyor ben güçlü ve zayıf yanlarımı biliyorum ve kendi gücümün kalitemin farkıdayım diyelim buna kibir diyenler desin ama eğer kibirse kibirli kalmaya eazıyım çünkü bu kibir dediğiniz beni ben yapıp her defasında kalkmamı sağladı tekrar okuyan herkese teşekkürler beni arada yorumlarda yine görebilirsiniz

bakış açınızda anlama kabiliyetiniz gibi yetersiz diyelim ne diyeyim oradan bunu anladıysanız iyi günler
Anlama kabiliyetinden ziyade karşıdaki insanin anlatma kabiliyetine bakmak lazim , imla kurali yazim kuralini geçin ama bir insan kendini duzgun ifade edebilmeli ve karsisindaki onu anlayabilmeli , görgülü insan da karsisindakine senin anlama kabiliyetin yok yazmaz acaba ben mi anlatamadim der
Bunlar da size ders olsun

ben burada kimseyle polemiğe girmek istemiyorum hiç tarzım değil o yüzden sinir boşaltacak ego tatmin edecek hanımlara cevap vermiycem benim niyetim başlıkta saklıydı isteyen okur istemeyen okumaz kimse niye yazdın niye ben okudum plomiğine girmesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…