• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bizi neden yoruyor ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AESEROCK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AESEROCK

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ,

Çok karışık günler yaşıyorum.Hayat gerçekten bizi yoruyor buna daha ne kadar izin vereceğiz.Aldatılmak , hep fedakarlık yapmak neden bize düşüyor.Neden hep veren bizler oluyoruz.............

çünkü bizler kadınız canım ve kadınlar maalesef birer köle durumundalar . kim ne derse desin, bizler birer köle gibi kullanılıyoruz. modern kölöleriz bizler. buna karşı çıktığımızda ise bakış açısı hep aynıdır. asi oluruz. doymayan kadın oluruz.
keşke bunu değiştirmek için yeterince mücadele gücü olsa kadınlarımızda. kendi ayaklarımız üstünde , kendi kendimize yeterek yaşamayı becerebilsek.

Hiç moralini bozma canm 3 günlük dünya sonuçta, sana yapılan yanlışları görmezden gel bırak kendi hallarine onları elbet birgün cezalarını çekecekler,

Yoruyor ki ne yoruyor. 23 yasimda kendi kendime cok bakabiliyormus gibi bi de evlendim :( tamam seviyorum seviliyorum tamam ask var amaaa.. kocamla basacikamiyorken bir de annem kilometreler otesinden geldiginde onunla tartismak yok mu :(( offf ooooff.. su babam melaike gibi adam valla. Allahim onun acisini yasatmasin bana. Evet bazen ciddi ciddi Ölesim geliiyoooo !!!

Back