- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
Allahallah hep erkek çocuklarına çok önem verirler hep onun için birşeyler yapmak isterler ama sizinki tam tersi olmuş. ama bence görümceniz onların yakınında ya onlar bize birşey olursa yardımımıza koşacak o diye hep görümcene önem veriyor olabilirler. ama bu haksızlık, sanki senin kocan onların oğulları değil, bir de evin geçimini sen sağlıyorsun. onlar anne baba olarak oğlumuz ezilmesin diye sizin için birşeyler yapabilirler. ya da sizin zaten çok iyiniyetli olduğunuzu biliyorlar bu yüzden oralı bile değiller.
bi de özel olmazsa kaynananız sizi istemedi mi acaba? kusura bakmayın haddimi aştıysam ama bu ihtimalde aklıma geldi birden.
ama böyle olsa kendi oğluna çok iyi davranır sana iyi davranmazdı.
herkesin çocuğuna annane babaanne bakmıyo ki canım, zaten onlardan bunu beklemek bana mantıklıda gelmiyo
çocuk doğunca bi yolu bulunur biraz sen biraz bakıcı, kreş falan...
ayrıca neden eşinin ailesini bu kadar takıyosun ki, bence biraz odağını değiştir
eşin üni. ye mi gidiyor yoksa sınavlara mı girecek bilemiyorum ama illaki bu sınavlrı bitecek ve bi iş bulacak
kendi yağınızda kavrulur gidersiniz
bu devirde kimsenin kimseye bi faydası yok zaten kendi yağında kavrulmak beklenti içine girmekten kat kat güzel
kızını daha fazla sevebilir olabilir bence bu seni uykularını kaçıracak kadar rahatsız etmemeli
olsa olsa biraz gıcık olabilirsin ama bu kadar kafaya takılcak bişey göremedim ben eşinin ailesiyle alakalı, ilk mesajına bakarak tabii, başka şeylerde varsa bilemem
yok yok zaten çocuğum olursa memleketime bile taşınsam bakıcı tutmak istiyorum benim yüzümden kimsenin sosyal hayatından kalmasını istemem çünkü. ama benim gücüme giden ayrım yapmaları ve zor durumda olduğumuzu bile bile umursamamaları.
uykusuz kalmamın sebebide maddi sorunlar çocuk olunca ücretsiz izne ayrılsam, neyle geçineceiz, ayrılmasam çocuğuma kim bakacak
memur olduğuna göre zaten 14 haftalık bi ücretli iznin olacak canım, rapor da alabilirsin bi süre. ondan sonrasından da süt izni hakkı var zaten bir yaşına kadar. bebeğine de güvenilir bi bakıcı tutarsın belli bi yaşa gelene kadar. sonra da iş yerinde var mı bilmiorum ama kız meslek liselerinin falan kreşleri var fiyatları uygun olur. ayrıca eşin işe girmediğne göre evdeyse o da bakar işe girememiş olursa. işe girdiyse zaten ücretsiz izne ayrılırsın.
canım merak etme, zaten eşin iş bulmadan çocuk yapamazsınız, sonrasında araştrır soruşturur referanslara göre değerlendirir bi bakıcı bulursunuz, eve ses sistemi kamera sistemi ne varsa koyarsın
bence biraz rahatla, inan kendine eziyet ediyosun, bırak yardım etmesinler, beklenti içinede girme, bak hayat daha güzel olacak o zaman
canım bişe diyim mi? benim eşim de keşke çalışmasa evde otursa bebebiğimiz olsa ona baksa:) seve seve bakar o kadar çok istiyo ki, işinden de memnun değil zaten. onun işi yüzünden ayrı kalıyoruz hep. iyi tarafından bak biraz da. hatta evde olduğu zamanların tadını çıkarın. sonra ikiniz de yorgun argın eve geleceksiniz, stres yorgunluk, koşturmaca başlıcak. ben de aynı durumdayım seninle ikimiz de çalışsak da bi tarafdan eşya borçları bi taraftan araba kredisi düğün kredisi bişey alırken elli kere düşünürüm, kısarım herşeyimden. memur olunca borç bitmiyor canım alışcaz napalım:)
evet tatlım son günler bu iki olasılık benide rahatlatıyor, eşim çalışmayınca sanki kendi akrabalarıma arkadaşlarıma karşı kendimi kötü hissediyorum mesela arkadaşlarım bilmez hiç bu sorunlarımı
evet canım çok haklısın kendi evliliğinde görmediği şeyleri gelini de görmesin istiyor. mesela biz eşimle çok şakalaşırız şen şakrak bir çiftiz yani. kaynanamlara bayramdan bayrama bi de yıllık izinlerde gideriz mesela eşim benim fikrimi alınca ya da benim dediğimi yapınca yüzü düşer. çünkü kendi kocası ona öyle davranmaz. bi da arada oğlum şöyle serttir böyle yapar falan diye kötü yanlarını söyler. ben de yoo hiç öyle bi huyu yok derim.Benim ailem yapım öz anne-babadan oluşmadığı için ve eşimin de aynı şekilde, bu konularda çok empati kuramıyorum sizlerle..
Yani ben kardeşler arası adaletsizliğe alışkınım.
Benim k.pederim işsiz ve felçliydi. Zaten felç olduktan sonra çalışamayacak artık. K.validem çalışırdı.
Ben ameliyat olduğum gün 1 gün kızıma bakmasını istedim, izin alamam dedi, bakmadı.
Ama öz oğlunun çocuğu oldu, işten çıktı mesela.. Bize ağlıyor, geçinemiyorum diye..
Ama tabi sizde öz anne ayrım yapıyor, benim tatmadığım bir his. yorumsuz kalıyorum.
Ancak tek söyleyebileceğim şu. K.valide kendi hayatında çok mutlu olamamışsa, evliliğinden pişmanlık duymuşsa o zaman gelinine acımasız oluyor. Oğlunun geline yaşattığı herşeyi kıskanıyor.
Ama aynı k.valide kendi yaşayamadıklarını kızı yaşasın, mutlu olsun istiyor. bu nedenle damadını el üstünde tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?