• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat arkadaşım (eşim)

Galbi

Kalbim incinmiş ve yorgun. . .
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
26
21
3
35
Oncelikle merhaba hanımlar ne yapacağımı bilmemek beraberinde bana burda Paylaşmayı getirdi belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz inanın kadınlar kulübüne de sırf bu yüzden üye oldum normalde uzaktan takip ediyordum. . Konuma gelince eşim den ayrı memleketteym 20 günlüğüne geldim dün akşam telefonla konuşurken bi ses geldi eşim evde idi telefon tus kilidi açma sesi eşime sordum tabi neydi o ses diye tv açık ordan gelmiştir dedi ve yemin etti ikinci bi telefonum yok die tabi tartstk konu uzadı suan knsmyrz ce benile pek fazla telefonda konuşmak istemiyor kısa kesiyo konuşmayı veya ne bileyim belki ben öyle anlıyorum özlemek istiyorum da diyo bazen ama konuşmakta ne var daha fazla araya soğukluk girmesin diye de ben mesajlasmak konuşmaktan yanaym ama o hep bu tarz şeyler söylüyor benim güven sorunum da var tabi evden işe işten eve gider gelir kötü alışkanlık veya arkadaş ortamı yok ama mesela geçen de erken uyuyicam dedi 10 gibi tamam dedim bi baktım whatsapta son görülme 00.30 sizce ne yapmalym ne tavır taknmlym inanın çıkmazdaym çok Üzgünm moralim sıfır fikirlerinize ihtiyacım var :(

Niye ayrı yaşıyorsunuz?

Guven sorununuz var o zaten belli de, bunun sebebi ne?
Cok iyi, kotu aliskanlik yok, arkadas ortami yok, e onemi var guven olmadiktan sonra?

Yeni evliyken eski sevgilisini ismini erkek adı ile kaydettigini anladım güven problemim burda başladı neden bunu yaptın die sordum ben o numara kardeşinin die kaydettim dedi ama inanmdm tabi uzun bi ilişkisi olmuş ailesi kabul etmemiş kızı yoksa kendisi ciddi düşünmş o yüzden ailece tanydu zaten onların evinde kira da oturmuş bir süre kızı da böylelikle tanımış göreve basladginin ilk zamanları imiş

Gecmiste guvenini sarsacak bir sey oldu mu?
Olmadiysa konundaki tek anormallik onca gun uzak kalman

Gecmiste guvenini sarsacak bir sey oldu mu?
Olmadiysa konundaki tek anormallik onca gun uzak kalman

Ailemin yanına geldim o çalıştığı için gelemedi evet oldu ilk evlendgmz zamanlrda ama sürekli böyle çok az süre mesajlasmak , konuşmak kısa kısa kestirip atmak istiyor neden böyle yapıyo bunu anlamiyorum özlemek istiyorum dio ama ayrıyz zaten kısa bir süre de değil zaten özlemiyomudur :(

Yeni evliyken eski sevgilisini ismini erkek adı ile kaydettigini anladım güven problemim burda başladı neden bunu yaptın die sordum ben o numara kardeşinin die kaydettim dedi ama inanmdm tabi uzun bi ilişkisi olmuş ailesi kabul etmemiş kızı yoksa kendisi ciddi düşünmş o yüzden ailece tanydu zaten onların evinde kira da oturmuş bir süre kızı da böylelikle tanımış göreve basladginin ilk zamanları imiş

Ben sunu merak ediyorum. Sadakat sorunu olan evlilikte, guvenmediginiz adama es olmak zor olmuyor mu? Bunu cekmek, kuruntularla kendinizi yemek zorunda degilsiniz ki. Kaldi ki o ses neydi, bu nefes nerden geldi diye kavgalar ederek o evliligi derbeder edersiniz...

Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Yani şüpheniz varsa adamı uyandırmadan düşün peşine. Bir şey varsa muhakkak yakalarsınız.

Yemin etti diye konuyu uzatmadm ama o kendine yediremedi galiba bıktım güvensizliklrnden falan yazmış bana seni bır daha aramiyacagim felan filan çok ağladım çünkü ben onu seviyorum aslında yavrularimizla birlikte çok özlüyoruz :(

Ben sunu merak ediyorum. Sadakat sorunu olan evlilikte, guvenmediginiz adama es olmak zor olmuyor mu? Bunu cekmek, kuruntularla kendinizi yemek zorunda degilsiniz ki. Kaldi ki o ses neydi, bu nefes nerden geldi diye kavgalar ederek o evliligi derbeder edersiniz...

Öyle de oluyo zaten inanın ara ara oluyo tartsmalrmz ama normalde esim evine karşı olağanüstü ilgilidir çocuklarına kötü alışkanlığı yoktur ama demek ki yeterli gelmiyo bunlar güven ne kadar önemli oysa ben ona karşı her zaman dosdoğru oldum ki yapim gereği çok şükür karakterim oluşmuştur bu konularda özellikle ama bende dayanamyrm artık beynimi kemiren şeyler var içim içimi yiyo öte yandan :*

Ailemin yanına geldim o çalıştığı için gelemedi evet oldu ilk evlendgmz zamanlrda ama sürekli böyle çok az süre mesajlasmak , konuşmak kısa kısa kestirip atmak istiyor neden böyle yapıyo bunu anlamiyorum özlemek istiyorum dio ama ayrıyz zaten kısa bir süre de değil zaten özlemiyomudur :KK43:
Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben de cok mesjlasmayi sevmem konusursam kisa konusurum.Yaninda biri oldugundan supheleniyorsaniz takip edin tabiki ama vesvese de olabilir.
Diger konu icin;
Eski sevgilisini onemseseydi erkek adiyla kaydetmek yerine numarasini ezbere bilirdi

Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben de cok mesjlasmayi sevmem konusursam kisa konusurum.Yaninda biri oldugundan supheleniyorsaniz takip edin tabiki ama vesvese de olabilir.
Diger konu icin;
Eski sevgilisini onemseseydi erkek adiyla kaydetmek yerine numarasini ezbere bilirdi

6 yıllık evliyiz yanında biri olduğun dan asla şüphelenmedim ama ikinci bir telefon olabilir die aklıma geldi yemin etti öyle bişey yok dedi sonra da uzun bir mesaj atmış artık aramam diye beni bıktırdın demiş güvensizliğin yüzünden daha çokça şeyler :(

Diger konu icin;

Eski sevgilisi evlenmiş zaten numarayı telefonuma kaydetmistim whatsap profile düğün fotosu koymuştu

6 yıllık evliyiz yanında biri olduğun dan asla şüphelenmedim ama ikinci bir telefon olabilir die aklıma geldi yemin etti öyle bişey yok dedi sonra da uzun bir mesaj atmış artık aramam diye beni bıktırdın demiş güvensizliğin yüzünden daha çokça şeyler :KK43:
Bir halt karistiriyorsa kokusu cikar. Istersen habersiz dön,ben sanirim oyle yapardim. Eger dusundugun gibi durum yoksa kendi iyiligin, rahatin icin bu kadar kafana takma.

6 yıllık evliyiz yanında biri olduğun dan asla şüphelenmedim ama ikinci bir telefon olabilir die aklıma geldi yemin etti öyle bişey yok dedi sonra da uzun bir mesaj atmış artık aramam diye beni bıktırdın demiş güvensizliğin yüzünden daha çokça şeyler :KK43:

varsa kokusu çıkar, illa ki bir açık verir.
başka sıkıştırdığınız oldu mu böyle isyan etmesine sebep olacak? yoksa bunu sordunuz ve böyle sert bir tepki mi aldınız?

bunu söylediğim için nasıl tepki alırım bilmiyorum ama: e-devlet şifresini biliyorsanız oradan üzerine kayıtlı hatlara bakabilirsiniz. bir ara öyle bir konu açılmıştı burada.

Yerinizde olsam madem bu kadar şüphe duyuyorum atlar gider baskın yapardım..birsey yoksa" ozledim sürpriz yapayim dedim"derdim..
Eger bir kadinla yakalarsam camdan asagiya atar "pardon"der anneme geri dönerdim..
Camdan atma kismi mantıklı degil tabi siz kendinize uygun olani bulursunuz artik..

Back