- 28 Kasım 2017
- 26
- 21
- 3
- 35
Oncelikle merhaba hanımlar ne yapacağımı bilmemek beraberinde bana burda Paylaşmayı getirdi belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz inanın kadınlar kulübüne de sırf bu yüzden üye oldum normalde uzaktan takip ediyordum. . Konuma gelince eşim den ayrı memleketteym 20 günlüğüne geldim dün akşam telefonla konuşurken bi ses geldi eşim evde idi telefon tus kilidi açma sesi eşime sordum tabi neydi o ses diye tv açık ordan gelmiştir dedi ve yemin etti ikinci bi telefonum yok die tabi tartstk konu uzadı suan knsmyrz ce benile pek fazla telefonda konuşmak istemiyor kısa kesiyo konuşmayı veya ne bileyim belki ben öyle anlıyorum özlemek istiyorum da diyo bazen ama konuşmakta ne var daha fazla araya soğukluk girmesin diye de ben mesajlasmak konuşmaktan yanaym ama o hep bu tarz şeyler söylüyor benim güven sorunum da var tabi evden işe işten eve gider gelir kötü alışkanlık veya arkadaş ortamı yok ama mesela geçen de erken uyuyicam dedi 10 gibi tamam dedim bi baktım whatsapta son görülme 00.30 sizce ne yapmalym ne tavır taknmlym inanın çıkmazdaym çok Üzgünm moralim sıfır fikirlerinize ihtiyacım var