Hayallerin Peşinden

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
38
27
Merhaba bir önceki konumda çok eleştiri almıştım, herneyse iyi kötü gerçek yorumlar istiyorum... Simdi ben 18 yasimdan sonra amerikada verilen bi öğrenci eğitimiyle amerikaya gitsem. Yani okumasam da üniversteyi okumasam da normal yetişkin olsamda yine öğrenci vizesi alabiliyormuyum? Amerikadan okuyan türk arkadaşlar varsa veya bilen büyüklerimizden varsa lütfen yazabilir mi? Gitmek istiyorum eğer normal yetişkinken öğrenci vizesiyle gidiliyosa ve arada sırada ailen için geri dönüp tekrardan gidilebilir mi? Taktım kafaya vallahi gidicem ben Amerikayaa<3

Yurt dışında eğitim fuarları var onlara gidin size detaylı bilgi verirler.

Ama öğrenci olmadan öğrenci vizesi almanız imkansız. Ayrıca gitmek için paraya ihtiyacınız var aileniz destek olmalı size. Ya da türkiyede bir üniversiteye kayıt olup 2. 3. sınıfta 1 ya da 2 dönem için gidebilirsiniz Erasmus programı ile.

Ah canım ah...inşAllah hayatın hayallerindeki gibi olur ama biraz daha büyümen gerek...

Okumuyorsanız öğrenci vizesi alamazsınız. Ama dil eğitimi için giderseniz mezunda olsanız Amerika'daki bir dil okuluna başvuru yapar kabul edilirseniz gerekli belgeleri toparlayıp öğrenci vizesiyle gidebiliyorsunuz diye biliyorum lakin bunun için ciddi anlamda maddi desteğe ihtiyacınız var, ailenizin sponsorluğu şart.

bu kafa ile ben olsam sana vize vermezdim. lütfen biraz mantık lütfen...
Amerika normal kocamannn yetişkin işli güclü insana bile zor vize veriyorken -
sen hem küçük olacaksın hem okumayacaksın hemde okuyormuş gibi öğrenci vizesi nasıl alacaksın ?
benim cevabımı hiç bekleme bir düşün bakem????
hadi birşekilde turist vizesi aldın? uçak biletleri fiyatllarından haberin var mı?
orada nerde kalacaksın ne yiyip içeceksin bunları hiç düşündün mü?
amerikanın sadece filmlerde ki gibi biryer olmadığını sana söyleyebilirim.o filmlerde ki Amerikan rüyasını yaşamak istiyorsan ailenin seni full cok para ile desteklemesi lazım.

merhaba, ben amerikada okudum, ogrenci vizesini alabilmen icin bir okula kabul olman gerekiyor ve kayit yapman gerekiyor o kabul ile gidip ogrenci vizene basvuruyorsun sonrasinda eger o okula gitmezsen vizen gecersiz olur cunku ulkeye girerken ogrenci belgeleri istiyorlar, giremezsin. veya oyle amerikaya gidip sonradan okula gitmezsen ve kaydini cikarirsan ulkede kacak durumuna dusersin.
gitmek istiyorsan neden okul okumuyorsun ?
en kotu ihtimalle dil kursuna yazilsan yine ogrenci vizesiyle gidersin.
bunlar disinda ogrenci vizesi alamazsin.
turist vizesiyle gidersen 3 ay amerikada kalabilirsin sonrasinda giris-cikis yapman lazim. amacini soylersen daha net bilgi verebilirim