Hayallerimizi ve Hayat Amacımızı Paylaşalım

bi türlü yerinde duramayış sebebimi; hep eksiklik hissimi; kendi kendimi yeterli bulmayıp; hep hareketli oluşumu ; bu kadar kolay olmaamlı; sabah kalk iş güç okul ye iç gez yat; bu kadar basit olmamalı deyişlerimin çok güzel işlenmiş halini yazmışsın..
hislerimiz duygu düşüncelerimiz kesinlikle aynı...
onu da yapsam eksik bunu da yapmalıyım..
önce imani sonra manevi sonra maddi ne yaparsam faydalı olabilir sorularımın ardı arkası kesilmiyor..
ve bu benim yaşamdan tat almamı sağlıyor sanırım...

İnsanın yalnız olmadığını gormesi cok guzeell

Okuduklarim dönem dönem degisiyo bi dönem psikolojiye çok yoğunlaştı suaralar tasavvuf kitaplarından çok haz aliyorum içinde dolu dolu gerçek aşk var huzur kapliyo icimi mesela Kevser yeşiltaş dili biraz ağır ama ağırdan okuyunca anliyosun.mevlananin mesnevisini okuyup anlamaya çalışıyorum.Bide bana okadar iyi gelen bisey var ki sufi nefesi dedikleri şey.metin hara adinda yazar var videolarını izleyebilirsiniz.buaralar kendime gitmeye caliaiyorum

Ne güzel ifade etmişsiniz...

Merhaba.. Herkesin olduğu gibi benim de hayallerim var .. Mesela okuduğum bölümden memnun değilim, ne iş yapmak istediğime karar verip onun eğitimini almak istiyorum.Biraz üşengeçim bu huyumdan vazgeçmek istiyorum.Sanırım hayatı biraz düzensiz yaşıyorum,daha çok okumak , hayatı daha düzenli yaşamak istiyorum

Benım hayalım sevdıgım adamla mutlu huzurlu bır yuva, kafamın rahat olacagı kazancı az da olsa benı kendı ayaklarımın uzerınde tutacak DUZGUN bır ısımın olması, devam etmekten nefret ettıgım yuksek lısanstan uzaklasmaktı bıtırerek ya da bırakarak.

Sonuncu ıstegıme ulastım, hayatımın ılerlemesıne engel olan o nalet seyı ıkıncı ıstegımın hıc ummadıgım bır anda gerceklesmesıyle - sanurum bu cok dua ıle oldu - hayatımdan cıkardım ama sonucuna ulasarak degıl bırakarak.

Ilk ıstegıme ulasabılecegımı sanmıyorum defalarca ve gene benı terk eden bı adamlayım. Yanı degılım. Bu sefer ondan umutlu ıdım ama fena gecmeyen bı ıkı haftadan sonra aynı halıne tekrar burundu ve oncekı gıdıslerınde kurdugu cumlelerı kurarak benı gene yarı yolda bırakıverdi. Sanırım bunu gelecege daır bı hayal, istek olmaktan cıkarmam lazım hayatımdan cunku zerre kadar degerım yok onun ıcın.

Son bı hayalım daha var : ) KPSS. Dershaneye devam edıyorum elımden geldıgınce calısuyorum. Insallah bu sefer daha guzel olur her sey benım ıcın.

Şu yaşlarım sanirim hayatta en çok beklenti içinde olduğum dönemler.. Lise son sınıfım ve seneye inşallah sınavı başarıyla atlatirsam üniversiteye geçeceğim. Bu yılın sonunda taşınacagız ayni şehir içi neyse ki (İstanbul) Hayallerim yeni eve geçtiğimiz de öncelikle eski evimizi aratmayan hayalimizdeki evde oturmak.. Bir diğeri de hayal ettiğim üniversite ve o ortamina kavuşmak ve her kızın hayali olan bi sevdicekle tanismak uzun zamandir boyle duygular yasamayali cok oldu da Tüm bunlarin en iyi sekilde hayallerimin de otesinde gerceklesmesi icin bol bol dua ve umit ediyorum.. Hayirlisi neyse o olsun optum ki baay

Hayaller evet. Aslında cok güzel olmasa da bir ailem vardı bir evim vardı ama ben ne yaptım bir hata ile evimden yuvadan kocamdan kizimdan ayrı kaldım. Şimdi baba evine döndüm. Bundan 5 buçuk yıl öncesine. Çok üzücü bi durum. Herşeyi geçtim kızım ömrüm hayatım bebeğim yanımda değil artık. Ve onu almak için çaba bile gosteremiyorum sebep çünkü ben hataliyim. Bundan üç ay öncesine kadar ne güzeldi herşey kocam kızım yanımdaydı. Beş buçuk yıllık e vliydim neredeyse ilk defa bir evime bu kadar cok isindim. Bu kadar güzel komşular edindim. Ama şimdi ne evim ne komşum kaldı. Benim komslarim şimdi eski eşimin alacağı kızın komşusu olucak. Benim komsularim artık onunla planlar yapacak onunla gezmelere gidecek onunla spor yapacak vs. Hepsini geçtim küçük melegim artık onun yanında buyucek. Kızımla bi anne sevkati gostermicek biliyorum an benim kızım uysaldir onu uzmucek. Kocam ise artık onun kocası olacak. Onunla gezmelere gidecek onunla alışveriş yapacak onunla yatıp onunla kalkacak. Herşey çok zoruma gidiyo. Önceden eşimle yapmak istemediğim seyleri bile suan yapmak için neler vermezdim. O kızı çok kiskaniyorum herşeyden herkesten. Benim çok mutlu olmasa da bir yuvam vardı benim yuvam. Akşam ne pisircegime kendim karar verdiğim. Kendi evimi temizledigim kendi kafama göre takıldığım bi evim bir yuvam. Çok zor boşanmak çok zor baba evine gelmek. Inşallah önümüzdeki ilk atamada atanirmda bende artık kadrolu ogretmen olarak görev alırım. Suna üç tane amacım var. Ilki kizima kavuşmak ikincisi kocama ve yuvama kavuşmak üçüncü su ise kadrolu ogretmen olmak. Kızıma kavuşmak için geçen bir adım atıyordum ama atamadan vazgeçmem gerektiğini duydum babam istemiyormuş; ( kocama yuvama kızıma kavuşmak için suan sadece dua ediyorum başka bise yapmıyorum yapamıyorum. Kadrolu ogretmen olmak için şubat atamasını bekliyorum. Branş arkadaşlarımla görüşmeye gidecez mebe bakalım. Kocam bana donmese bile belki kadrolu olursam babamlaei ikna edip kizimi alabilirim. Bir mucize olsa keşke bir mucize çok ihtiyacim var Allahimin ol demesine. Kızıma yuvama kocama kavuşmak için bir mucize istiyorum rabbimden. Bişey olan bisey sebep olsun bisey vesile olsun ve aileme kizima yuvama kocama kavusayim. Suna amacım. Bunlar bir sene içinde istekerm olmazsa başka amaçlar edin cem kızım ve kadrolu öğretmenlik amacım sabit kalacak gerçi. Allahım hakkımda herşeyin hayırlısı versin. Hayal etme amacım ulaşma için güç kuvvet versin. Ve rabbim beni bırakmasın. Ben rabbimi bıraktım basma bunlar geldi. Şimdi ona siginiyorum hayrlis ile eski hayatımı geri versin diye yalvariyorum r abbime. Bana öyle bi hatirlattiki onu unuttugumu. Suna okadar çok pismanimki keşke lerim arttı. Rabbim sana yalvariyorum ben hata mi anladım dersimi aldım. Bana bi kere daha şans ver. Seni seviyorum beni yalnız bırakma. Ilk önce kızıma kavuşması sağla rabbim; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…