Hayat amacim sudur diyememde hep bi tamamlanmamislik hissi durmadan cabada tutuyo. Okuyorum durmadan hergun öğreniyorum bana verilenin hakkını veremediğimi düşünüyorum.Bu olmamaliyim böyle geldim böyle gitmemeliyim.Buraya gelmemizin amacı sadece uymamiz gereken emirlere uyup ölmek değil bence.Hanı dağların meleklerin bile kaldıramadığı insanlık makamı nerde kaldı ozaman.Yaradan kendi nefesinden üfledi nedemek.Bizim ortaya koyamadigimiz çok büyük şeylere sahibiz bence.Önce olmak sonra ölmek istiyorum.İnsanlarında varması gereken bi miraclari var ama ne.Buraya tam anlamıyla neden geldik hep bunlara bi cevap arayışı.Ben unutsamda nefes alan bi beden kendiliğinden çarpan kalp vs.koca bi sistem beden verildi ruh koyuldu içine sanki çok büyük bi projenin parçası gibi.ki ben çoğu zaman bu durumu kaniksiyorum bildiğin beden işte yıllardır var der gibi..unutmamak gerek.hakkını vermek gerek.borcunu ödemek gerek....
bi türlü yerinde duramayış sebebimi; hep eksiklik hissimi; kendi kendimi yeterli bulmayıp; hep hareketli oluşumu ; bu kadar kolay olmaamlı; sabah kalk iş güç okul ye iç gez yat; bu kadar basit olmamalı deyişlerimin çok güzel işlenmiş halini yazmışsın..
hislerimiz duygu düşüncelerimiz kesinlikle aynı...
onu da yapsam eksik bunu da yapmalıyım..
önce imani sonra manevi sonra maddi ne yaparsam faydalı olabilir sorularımın ardı arkası kesilmiyor..
ve bu benim yaşamdan tat almamı sağlıyor sanırım...
İnsanın yalnız olmadığını gormesi cok guzeell
Ne güzel ifade etmişsiniz...Hayat amacim sudur diyememde hep bi tamamlanmamislik hissi durmadan cabada tutuyo. Okuyorum durmadan hergun öğreniyorum bana verilenin hakkını veremediğimi düşünüyorum.Bu olmamaliyim böyle geldim böyle gitmemeliyim.Buraya gelmemizin amacı sadece uymamiz gereken emirlere uyup ölmek değil bence.Hanı dağların meleklerin bile kaldıramadığı insanlık makamı nerde kaldı ozaman.Yaradan kendi nefesinden üfledi nedemek.Bizim ortaya koyamadigimiz çok büyük şeylere sahibiz bence.Önce olmak sonra ölmek istiyorum.İnsanlarında varması gereken bi miraclari var ama ne.Buraya tam anlamıyla neden geldik hep bunlara bi cevap arayışı.Ben unutsamda nefes alan bi beden kendiliğinden çarpan kalp vs.koca bi sistem beden verildi ruh koyuldu içine sanki çok büyük bi projenin parçası gibi.ki ben çoğu zaman bu durumu kaniksiyorum bildiğin beden işte yıllardır var der gibi..unutmamak gerek.hakkını vermek gerek.borcunu ödemek gerek....