Hayallerimizi ve Hayat Amacımızı Paylaşalım

hayaller :)
bizi yaşama bağlar..
öyle güzel betimlemişsin ki..
hayallerimi bire bir anlatıın..
gözümde canlandı ..o şirin minik bahçeli rengarenk evim :) komşularım ..
ettiğimiz verimli sohbetler..
sardığımız sarmalar...
''pişirdiğimde komşularımla paylaştığım yemeklerim ''
çocuklarımızın koşup oynadığı o çiçeklerle donatılmış mavili beyazlı bahçem ..
hafif serin rüzgar esiyor..
uzun bi elbise giymişim böyle ifil ifil...
kitabımı okuyorum..doya doya..
sonra ezan sesini duyuyorum ..
seriyorum seccademi Rabb im ile başbaşa...
tesbihatımı yapıyorum...
içten içten ağlıyorum...
böyle bilgisayar telefon sanal alem ayda bir irtibat kuruyorum...
akşam oluyor eşimle karşılıklı kahvelerimizi yudumluyoruz..
muhabbet dolu bakışlarımızla ruhumuzu okşayalım..
manevi ruhaniyet dolu bir ömür geçiriyoruz...
eş kısmı harıc,birde bahçeli ev harıc bu yazdıkalrını yapıyorum zaten ben,bunlar hayal değilki,cok kolay bunları yapmak

ben sadece ve sadece dünyayı gezmek istiyorum,arada gidiyorum,çok mutlu edıyor benı,bırde yeğenlerımı iyi insan olduklarını mutlu olduklarını görmek istiyorum

Şu an meslek konusu en büyük sorun..eskiden ingilizce öğrt. Olmak istedi m ama lisede bölüm açılmadı..sonra psikolog olmayı istedim tutmadı puanım gittim kamu yönetmi okudum tam istediğim gibi olmadı..şimdi çark ettirmeye çalışıyorum.Sosyoloji okuyorum aile danışmanı olmak hayalim..ben insanları gözlemlemeyi seviyorum..şimdiki işim bankacılık,sevmeden gidip geliyorum..severek yaptığım bi iş istiyorummm

nerde alıyorusunuz bu eğitimi?bende buna benzer ir eğitim almak istiyorum,ama çok yüksek kurs ücreti,sonrasında iş bulurmuyum,o para boşunamı gıder dıyorum,özel mesaj atıcaktım sanırım kapalı,benım istediğim,görsel tasarım üstüne

Merhaba, ozel bir kursta aliyorum. Evet ucretler biraz pahali. Is bulma sansiniz basariniza vr cevrenizde tanidiklariniza bagli. hemen para kazanmak olmayabilir ama hocalarin referansiyla bir yerlere de girebilirisniz..

eş kısmı harıc,birde bahçeli ev harıc bu yazdıkalrını yapıyorum zaten ben,bunlar hayal değilki,cok kolay bunları yapmak

ben sadece ve sadece dünyayı gezmek istiyorum,arada gidiyorum,çok mutlu edıyor benı,bırde yeğenlerımı iyi insan olduklarını mutlu olduklarını görmek istiyorum
Bunlar hayal degil ki'" demeniz sizin bu hayalleri basite aliyor oldgnuzun gosteregesi..herkesin imkani dinyasi istegi hayali bambaskadir...sizim sahip oldnz seyler Bskasinn hayali duasi olablr..bi baskasinin normal gordugu durum sizin hayaliniz olablr...

Onenli olan hayaller ugruna cabalamak...nerdeyim nereye gidecegimin hesabini yapmak...
Siz ulasma aşamasında neler yapiosunuz?

bir sürü hedefim , amacım , hayallerim var.
sürekli nasıl yaparım , ederim derdindeyim . hep bir çözüm arayısı içerisindeyim .
henüz harekete geçmemiş olsam dahi , kendi yolumu çizme konusunda en azından küçük çaplıda olsa arastirmalar yapıp , yoluma sadık kalmaya calışıyorum.
en büyük hayalim avukat olmak , kendi ayaklarımın ustünde durabılmek , kimseye ihtiyacım olmadan , bagımlı olmadan yasayabilmek . yuk olmak ıstemem kımseye , ileride kendıme de olmamak için uğrasıyorum .
bunun için dusuncelerimi degistirmeye , kendımı tanımaya çalışıyorum .
bir nebzede olsa hayatımı daha yasanılır kılmak için.
bu yuzden ruhumda ki fırtınalar hiç dinmek bilmez..
yoruluyorum , daha dogrusu yoruyorum kendımı .
ama ileride mukafatını alacagımı dusunuyorum , her ne kadar arada isyanlara dussemde umudumu yıtirmemeye çalışıyorum.
surekli yerlerdeyım , düşüyorum . ama kurtulmaya da calişiyorum.
ama inanıyorum ki hayalimi elbet bir gün yasayacagım , neden mi ? her ne kadar hayallerimden vazgecmeye calissamda yapamadıgım için .
hayallerim kök salmiş yüregime .
hayallerimi yaşamak istiyorum :))))))))))))))
bunun için neler yapacagımı kendimde bilmiyorum henuz :) ama olacak

bu dünyada hemen hemen herkesin olduğu gibi benimde hayallerim iyi bir aile ve kariyer kurmak tabikide.. Ama bundan da öte bir şey var bu hayalleri kurarken zorluk çekmeden tereyağından kıl çekermiş gibi başarmak. Allah hepimize hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip etsin ... :)

Bizler sanırım çok idealist insanlarız. Çoğumuz iş yaşamından bahsetmiş. - ki benimki de bunlardan farksız - :KK33:
Aslında benim için her şey çok yeni başlıyor ama hayallerim şimdiden dağ oldu. :-) İstediğim bölümde okuyorum ve yatay geçişle her zaman hayalimde olan bir başka üniversiteye geçiş yapmak istiyorum. (Bu belki kimisi için çok önemsiz bir hayal olabilir ama ben böyle şeylere fazlasıyla önem veririm. :KK47:) Üniversitemi bitirdikten sonra (Allah kısmet ederse) bir süre çalışıp ardından yüksek lisans yapmak için Londra'ya gitmek istiyorum fakat yaşam orada o kadar pahalı ki... :KK17:

Umarım bu hayallerimiz bir süre sonra hayal olmaktan çıkıp gerçek olur. :KK200:

bende yazayım kendimce hayallerimi ilk önce kilo vermek istiyorum bunun içinde üç buçuk aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum sonrasında liseyi ve üniversiteyi bitirmek istiyorum iş bulurmuyum çalışabilirmiyim bilmiyorum ama uni diplomasını istiyorum, ikinci bebişi istiyorum 6 yaşındaki meleğime kardeş rabbim nasip edermi bilmem ama istiyorum,evimde şu anda küçücük olan kitaplığımı büyük bir kütüphane haline getirmek istiyorum çocuklarıma kitapları miras bırakmak istiyorum Allah nasip ederse kızımla birlikte üniversite sınavlarına hazırlanmak istiyorum :) olur mu bilmiyorum zaman neler gösterir bilemem ama önce istemek lazım dimi :) araba kullanmayı öğrenmek istiyorum ,elli yaşına gelince yapacak bişeylerim olsun istiyorum sadece para kazanmak için değil ruhumu doyurucak hobiler, arkadaşlar, kitaplar olsun ne olur olsun :KK50::KK69::emir_bebek::anneadayı::KK75::KK72::KK47::KK200::cool:

hayalim akademisyen olmak
dünyayı gezmek her fırsatta en güzel yapıları yerinde görmek
bir sürü mimari gelişmeyi yerinde takip etmek
bunları öğrencilerime anlatmak :KK68:
çok iyi benzersiz bir eğitmen olmak istiyorum doğrusu...inşallah..
yanı sıraaa bir diğer hayalim bir sürü insana yardım edebilmek bu konuda aç gözlüyüm :KK51:
imkanım olsun diye dua ediyorum hep imkanım olsun fırsatım olsun bir sürü kişiye el uzatayım:KK37:
inşallah..

cok buyuk hayallerim yok aslinda
guzel bir bolum okudum ama kariyer hayalim olmadi hicbirzaman
sadece mutlu bir yuva, anne diye etegimi cekistiren iki tane cocuk ve gozlerime bakan yarim

Öyle güzel hayallerim vardı ki bu yıl için ama bir hafta içinde hepsi suya düştü.Hayal kurmaktan korkar oldum.

Hayat amacim sudur diyememde hep bi tamamlanmamislik hissi durmadan cabada tutuyo. Okuyorum durmadan hergun öğreniyorum bana verilenin hakkını veremediğimi düşünüyorum.Bu olmamaliyim böyle geldim böyle gitmemeliyim.Buraya gelmemizin amacı sadece uymamiz gereken emirlere uyup ölmek değil bence.Hanı dağların meleklerin bile kaldıramadığı insanlık makamı nerde kaldı ozaman.Yaradan kendi nefesinden üfledi nedemek.Bizim ortaya koyamadigimiz çok büyük şeylere sahibiz bence.Önce olmak sonra ölmek istiyorum.İnsanlarında varması gereken bi miraclari var ama ne.Buraya tam anlamıyla neden geldik hep bunlara bi cevap arayışı.Ben unutsamda nefes alan bi beden kendiliğinden çarpan kalp vs.koca bi sistem beden verildi ruh koyuldu içine sanki çok büyük bi projenin parçası gibi.ki ben çoğu zaman bu durumu kaniksiyorum bildiğin beden işte yıllardır var der gibi..unutmamak gerek.hakkını vermek gerek.borcunu ödemek gerek....:KK16:

X