dünyaca çapında başarılı bir mimar olmak istiyordum ama şu an çok uzak hissediyorum bu hayale..
aşk dolu bir evlilik istiyordum buna da uzak hissediyorum
kısmet..
olmuyor çünkü:)peki neden uzak hissediyorsun _?
olması için neler yaptın :)olmuyor çünkü:)
yanlış bi yol izliyorum sanırım...olması için neler yaptın :)
topiğin hayırlı olsun canım :)Hayat amaci Insanin gözüne Isik getirir' diyor Ahmet Şerif İzgören :)
sizleri yaşama bağlayan gözlerinizdeki ışığa sebep olan hayaller ; amaçlar; istekler; dualar nelerdir_?
ulaşmak için neler yaptınız_?
neler yapıyorsunuz_?
gelin birlik olalım güzel hayallere amaçlara ULAŞMAK İÇİN birbirimize yoldaş olalım; ışık olalım...
topiğin hayırlı olsun canım :)
bende bişeyler eklemek isterim
bi amacım ve hedefim vardı zamanında,tabi ki kazandım,bunun için o zamanlar seher vaktini bilmeden Mevlana'dan öğrenmiştim,her gece kalkar Allah'a yalvarır ağlar dualar ederdim,ve sonunda imkansız olan şeye kavuştum :)
Bir çok hedefim var kendim için çoğunlukla ağırlıklarının altında ezilip kayboluyorum...
Öncelikle farklı kültürleri tanıyan ve gezen biri olmak.. Mesela bir dünya turu , ya da en azından keyifli yurtdışı seyahatleri...
İkinci amacım iyi bir insan olabilmek , kötü yanlarını törpülemiş , bol tevekkül edebilen...
Her insanın bir yeteneği vardır , ben sanatsal yönümü keşfedebilmek bunun üzerine çalışmalar yaparak arkamdan kalıcı eserler bırakabilmek istiyorum ...
Daha çok okumak , daha çok yazmak , her yeni günü verimli bir şekilde ve bir öncekinden farklı yaşamak ...
İşte bu kesin amacım ...
Amacım yok sanırımÖylesine gelişi güzel yaşıyorum. Sanki hayatı daha önceden ahzırlamışlar ben içinden yürüyüp geçiyorum..
ben bahçeli bir evim olsun istiyorum böyle tek katlı verandası olan, verandasında komşularla sarma sardığım kahve içtiğim. bahçesinde çiçek açan bitkiler yetiştirdiğim çiçek açmaları şart:) 5 vakit namazımı telaş etmeden kılmak kuranımı da düzenli okumak isterdim. kalabalık neşeli sofralar olsun isterdim herkesin bir işin ucundan tuttuğu. karşılıksız ilişkilerin yaşandığı dostluklar isterdim. birde Allahın içimdeki kötü duyguları ve karakterleri çıkartmasını istiyorum. farkında olduğum olmadığım tüm kötülükleri kalbimden beynimden atmak istiyorum.
hedef olmadı pek bunlar herkesin isteyeceği şeyler belki ama hayalini bile kurmak keyifli :))
hayaller :)
bizi yaşama bağlar..
öyle güzel betimlemişsin ki..
hayallerimi bire bir anlatıın..
gözümde canlandı ..o şirin minik bahçeli rengarenk evim :) komşularım ..
ettiğimiz verimli sohbetler..
sardığımız sarmalar...
''pişirdiğimde komşularımla paylaştığım yemeklerim ''
çocuklarımızın koşup oynadığı o çiçeklerle donatılmış mavili beyazlı bahçem ..
hafif serin rüzgar esiyor..
uzun bi elbise giymişim böyle ifil ifil...
kitabımı okuyorum..doya doya..
sonra ezan sesini duyuyorum ..
seriyorum seccademi Rabb im ile başbaşa...
tesbihatımı yapıyorum...
içten içten ağlıyorum...
böyle bilgisayar telefon sanal alem ayda bir irtibat kuruyorum...
akşam oluyor eşimle karşılıklı kahvelerimizi yudumluyoruz..
muhabbet dolu bakışlarımızla ruhumuzu okşayalım..
manevi ruhaniyet dolu bir ömür geçiriyoruz...
Ben deee gruba dahill olurdum ☺böyle düşünen daha doğrusu isteyen bir grup insanla bir koloni kurup gidesim var ama onun için önce böyle düşünen bir koca kazım. benimki istanbul dışında bir yaşam olmadığını düşünüyor :))
Tam yarama parmak bastınız..şu hayatta amacım yok sanki kendimi bir türlü grçekleştiremedim ben..severek yaptığım bi işim olsun isterdim ama şu an sadece işe gitgel kazancım maddi sadece.yani ruhum doymuyor..ne istediğimi bilmeden geldim şu yaşıma..şimdi düşünüyorum da öğretmen olabilseymişşm keşke hatta tiyatrocu olmak isterdim..ahh ahh boş boş gidicem..benim sorunum kendime güvenmiyorum belki.nerden başlıycam bilmiyorum off of..şu hayatta yaptığım en güzel şey kızımmm
nerde alıyorusunuz bu eğitimi?bende buna benzer ir eğitim almak istiyorum,ama çok yüksek kurs ücreti,sonrasında iş bulurmuyum,o para boşunamı gıder dıyorum,özel mesaj atıcaktım sanırım kapalı,benım istediğim,görsel tasarım üstüneTabiki de...
Kendi tasarladığım urunleri satmak ve bir marka olmak istiyorum. Gerekirse dünya pazarına acilmayi dusunuyorum tabi Rabbim nasip ederse hayirlisiysa eger.
Yani küçük capli degil, büyük oynamak istiyorum.
Insallah size de bana da nasip olur hayirlisiyla.
Su an stilistlik egitimi alıyorum. Bakalim, nasip insallah.