Sanırım öyle yapacağım teşekkür ederimMatematik özel ders alabilir misin? Üniversite öğrencileri makul rakamlara ders veriyorlar.
Körfez yayınlarını bende çok duydum onun dışında teşekkür ederim önerileriniz için. Pes etmemeye çalışacağımYayınını hatırlamıyorum ama hiç matematik bilmeyenler için bir seri vardı.Arama motoruna matematik 0 kitabı veya matematik bilmeyenler için kitap yazarsan büyük ihtimalle çıkar.
Ayrıca ders v ideolari da izleyebilirsin.Mesela Ekol hoca vardı.Ama v ideolari kaldırmış olabilirler.Ayrıca Ekol hoca nin anlattığı biraz zor gibi.Yani biraz matematik bilmek lazım.Yine de aklında bulunsun.
Ben Şenol hoca nin v ideolarini izlemiştim.Bence v ideolari temel seviye idi.Daha basiti olamazdı.
Körfez yayınları ygs matematik 1 konu anlatimli kitabı kullanmistim. Gayet güzeldi,zor değildi.Soru çözme taktikleri de vardı.
Ama tüm bunlardan önce asla pes etme.
Evet onun yüzünden matematiğimin kötü olduğunu biliyorumBunların sebebi senin ilkokul ogretmeninin senin üstünde kurduğu baskı. Bir psikoloğa git ve o öğretmeni beyninden sildir derim. Yada topla arkadaşlarını o size şiddet uygulayan hocayı bir güzel benzetin. İçin soğusun.
Böyle örnekler verildiği zaman gerçekten çook mutlu oluyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. İnşallah teşekkür ederimSeni anlıyorum. Ben de ünv sınavına hazırlandığım seneye kadar matematiğin m'sini bilmiyordum. Dershanede mükemmel bir hoca denk geldi de sayesinde matematik benim korkulu rüyam olmaktan çıkıp terapiye dönüştü. Bir de kendimi devamlı çok kolay, ne var ki bunda diye motive ediyordum.
Anlatımını sevdiğin bir hocayla işe başlayabilirsin. Tümer yayınları vardı eskiden, hala var mı bilmiyorum ama onu da tavsiye ederim.
Başarılar dilerim güzelim. İnşaAllah ülkene faydalı bir birey olursun
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bende matematikte aşırı bir başarı beklemesemde bana yetebilecek kadar yapabilmeyi istiyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağımSimdi gundem boyleyken ilginc bi oneri olacak ama sana faydasi olsun diye soylemek istedim.
Fem yayinlarinin ilk adim matematik kitabi var. Bildigin temel matematik alistirmalari. Bunun gibi bi kac kitap daha var baska yayinlarinin. 8 sene gecti ben o cagi atlatali o yuzden tam hatirlamiyorum. Ama kitapcilara sorarsan sana yardimci olacaklardir.
Bir de imkanin varsa ozel ders alabilirsin. Cok faydasi olacagina eminim. Yapamam diye dusunme. Kardesim liseyi aciktan okudu. Ortaokulda vs de hic basarili degildi. 21 yasinda uni okumaya karar verdi. Matematikte gayet iyi ilerleme kaydetti mukemmel olmasa da...
Şimdiden verilen önerileri dikkate alarak kitapları almaya başladım. Dediğim gibi diğer derslerden yana bir sıkıntım yok öyle olursa benim için çok iyi olur inşallah kazanabilirim. Teşekkür ederim..Matematigi gözünüzde buyutmeyin artık,simdiden ygs-lysye ciddi olarak calismaya baslayin.
Psikoloji Tm3 puan turunden aliyo ,geometri ve matematigin onemi eskisi kadar yok,iyi Türkçe-edebiyat netleriyle cok rahat kazanirsiniz.
Basarilar.
Aklıma adı gelmeyen kaynak buydu.antrenmanlarla matematik diye bir kitap var
resmen sıfırdan anlatıyor matematiği
bence ona bir bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?