Ygs sınavına mı gırmıstınızO kadar üzgünüm ki nasıl analtıcam bilmiyorumbu sınav için çok emek verdim gecemi gündüzümü kattım. hiç durmadan stres yaptım kendimi sıktım çocugumla vakit geçirmedim bile hep kitaplar derslerle meşgul oldum 3 ayımı verdim deli gibi testler çözdüm herşeyi kenara ittim sırf bu sınav için çok çabaladım ama olamdı. emeklerim hayallerim sanki herşeyimi almışlar gibi off ne yapsam olmuyor dün den beri aglıyorum. kendim o kadar çok inanmıştım başaracagıma ama sonu hüsran oldu..
Ne yapıcam ben ne olur bişey diyin çok üzgünüm hayattan baglantım kopmuş gibi kendime olan inançım güvenim bir anda yok oldu sanki.
evet belki ama bu sınav için kendime bir kerelik sanş tanıdım şimdi korkuyorum cesaretim kırıldıSeneye girme sansiniz yok mu?
evet ygs ye girmiştim çok emek verdim ben ya çok üzgünüm kendime gelemiyorum dün den beriYgs sınavına mı gırmıstınız
Kötü mü geçti(
Hersey de vardır bır hayır üzülmeyin
Hangı bölümü istiyordunuzevet ygs ye girmiştim çok emek verdim ben ya çok üzgünüm kendime gelemiyorum dün den beri
ben yıllarımı veremem ama evliyim kendime göre meşguliyetlerim var. niye böyle oldu bilmiyorum gece ikilere üçlere kadar çalıştım ama okadar üzgünüm bunlar geliyor aklıma3 ay yahu. Tamam çok çaba vermişsiniz ama yıllarını verenler var. Sabredin biraz daha gayret edin vardır bi hayır bunda da.
evet ygs ye girmiştim çok emek verdim ben ya çok üzgünüm kendime gelemiyorum dün den beri
kendime gelemiyorum ya o kadar kötüyüm üzülmek istemiyorum ama elimde degilBu burdaki kacinci konu ya, yazik bu cocuklara.
Bunca emek ve karsiligi birkac saate sigdirilmaya calisilinca boyle oluyor iste.
Uzulme dicem ama kar etmicek biliyorum, yine de uzulmemeye calis.
ben ingilizce ögretmenligi istiyordum ya da tercümanlık istiyordum. ben kendime bir sanş vermemin sebebi çabuk pes etmemden hevesim kırılır güvenim azalır yani biliyorum kendimiHangı bölümü istiyordunuz
Nıye bır hak verdınız kı bu sene daha ıyı calısır seneye bır daha gırersınız
Siz 3 ay calismissiniz sadece ben en az 10 ay calistim dersanede süründüm resmen günde 8 saat ders calistim yemek yemeye bile vakit ayiramadigim zamanlar oldu bu kadar emek vermeme ragmen cok kotu bir sonuc geldi. Aptal desen degilim liseye girerken turkiye 1.si olmustum ama simdi bu sonucu gorunce ben de cok yikildim sizi cok iyi anliyorum ama hayirlisi buymus demekten baska caremiz yokevet belki ama bu sınav için kendime bir kerelik sanş tanıdım şimdi korkuyorum cesaretim kırıldı
Mesele saatlerce çalışmak değil. Verimli çalışmaktır.ben yıllarımı veremem ama evliyim kendime göre meşguliyetlerim var. niye böyle oldu bilmiyorum gece ikilere üçlere kadar çalıştım ama okadar üzgünüm bunlar geliyor aklıma
Yılmayın vazgecmeyın guzel gunlerı düşünün daha da hırslanınben ingilizce ögretmenligi istiyordum ya da tercümanlık istiyordum. ben kendime bir sanş vermemin sebebi çabuk pes etmemden hevesim kırılır güvenim azalır yani biliyorum kendimi
hedefim ingilizce ögretmenligi yada tecümanlık dı. sıralamama bakmadım bile barajı gecememişim onu görünce hayallerim suya düştüHedefin neydi ?
Puanın ne ?
Sıralaman falan ?
Puanlar bu yıl düşebilir bence..
Herkes yerlerde çünkü..
Ben girdim barajı göremedim..
400 alır dediğimiz biri 250 lerde bişey almış.
Üzülme hayaller bitmez. En fazla ertelenir
haklısınız belkide verimli çalışamadım odan olduMesele saatlerce çalışmak değil. Verimli çalışmaktır.
Seneye bir daha denersiniz üzülmekle bi şey geçmez elinize. Toparlayın kendinizi.
hedefim ingilizce ögretmenligi yada tecümanlık dı. sıralamama bakmadım bile barajı gecememişim onu görünce hayallerim suya düştü
inşallah ama düştügüm yerden bir kalka bilsemYılmayın vazgecmeyın guzel gunlerı düşünün daha da hırslanın
İnsallah olur istediğiniz