HAYALLERİM :(

haklısınız kendimi o kadar kasmakla elime bişey gecmiyor. ben bunu iyi düşünücem tekrar gözden geciricem inşallah hakkımda hayırlısı olur

yok kaydırma yapmadıgıma eminim sadece zaman kısıtlıydı zaten sözelciyi ona fazla agırlık verdim. sayısal bölümü yapamadım zamanım yetmedi
ygs den sonra barajı gecince lys de istedigin bölüm de sınava giriyorsun.
zaten barajı da gecemedim

Anladım canım ınan üzülme bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum hiç mutlu değildim okulda bıtırdım bıraz çalıstım bıraktım hıcc bana göre degıl

Bende hukuk ıstıyorum

Bırgun başaracagıma ınanıyorum

Sen de öyle düşün ve vazgecme

Teşekkürederm burda konuşmak bana iyi geldi gercekten
siz neden bıraktınız ingilizce ögretmenligini zorlukları varmı acaba

Teşekkürederm burda konuşmak bana iyi geldi gercekten
siz neden bıraktınız ingilizce ögretmenligini zorlukları varmı acaba
Öğretmeyı sevmek gerekıyor öğretmenliğide

Hayalım o degıldı okumak için okuyanlardandım

Sonra çocuklarım oldu ard arda şimdi büyüdüler bende çalısıp hukuk okumak ıstıyorum

Öğretmeyı sevmek gerekıyor öğretmenliğide

Hayalım o degıldı okumak için okuyanlardandım

Sonra çocuklarım oldu ard arda şimdi büyüdüler bende çalısıp hukuk okumak ıstıyorum
hımm hayırlısı .
istediginiz olur inşallah

üzülme be handan.. bebeğin olması sınava tekrar girmene engel değil. zor ama çalışırsın..

canım kaç puan aldın ki? üzülme vardır herşey de bir hayır

tatlım tekrar yazıyorum hata sizlerin deil bu saçma sapan sınavların...herşey nasip kısmet..seneye tekrar girersin..

Dünyanın sonu değil. LYS çok daha önemli. YGS bir çeşit psikolojik sınav gibi bana kalırsa. Sakın böyle düşünüp LYS'ye çalışmamazlık etmeyin. Eğer LYS ile de olmazsa seneye tekrar girersiniz. 1 sene çok büyük bir kayıp değil... Ben de üniversiteye girdim geçen sene mesela ama bu sene yeniden girdim sınava, başka bir okula gideceğim. Benim de boş yere 1 yılım kayboldu ama en azından içimin sindiği bir okula gideceğim.

Bana da hocam anlatmıştı bir tanıdığı varmış kız tıp kazanmak icin o kadar çok çalışmış ki gecesini gündüzüne katmış neredeyse sınav zamanı stresten her şeyi unutmuş çok kötü bir puan almış yıkılmış kız ama kendini motive edip seneye tekrar hazırlanmaya başlamış sınava ve şuan en iyi tıp fakültelerinden birinde okuyor. Bu gibi durumlarla okulda da o kadar çok karşılaşıyoruz ki ben de korkuyorum bazen ama unutmayın insan kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilir sakın vazgeçmeyin ygs artık sadece çalışma değil aynı zamanda psikolojik de bir sınav :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…