haklısınız kendimi o kadar kasmakla elime bişey gecmiyor. ben bunu iyi düşünücem tekrar gözden geciricem inşallah hakkımda hayırlısı olurKarşına çıkan seçenekleri düşün, tart..hangisini yapabilirsin, hangisi olmadan yapamazsin.ben düşündüm zamaninda.bu meslegi yapicam dedim. benim için başka bir seçenek yoktu. Bukadar istekli olmama rağmen meslek hayatimda mutlu olamadim.o yuzden hayirli olani iste.kendini salmadan hayatı akışına bırak. Ne olursan ol mutlu bir hayatin olsun gerisi önemli değil.
yok kaydırma yapmadıgıma eminim sadece zaman kısıtlıydı zaten sözelciyi ona fazla agırlık verdim. sayısal bölümü yapamadım zamanım yetmediKaydırmıs fılan olmayın yanı inanın bende hıc acmadan kıtap yuzu 255 mı ne almıstım
Ikı sene önceydı tam hatırlamıyorum
Ingılızce sınavı çok daha zor oluyor o sınav daha yapılmadı sanırım degısmıs sıstem takıp edemıyorum
Bence uzulmeyı bırakın sımdıden daha ıyı ve sıstemlı calısın seney basarırsınız
Anladım canım ınan üzülme bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum hiç mutlu değildim okulda bıtırdım bıraz çalıstım bıraktım hıcc bana göre degılyok kaydırma yapmadıgıma eminim sadece zaman kısıtlıydı zaten sözelciyi ona fazla agırlık verdim. sayısal bölümü yapamadım zamanım yetmedi
ygs den sonra barajı gecince lys de istedigin bölüm de sınava giriyorsun.
zaten barajı da gecemedim
Benim bu sene ilk girisimdi zaten. ama seneye girecegim kesin bu sene universiteye yerlessem bile sirf derece yapmak icin girecegim seneye.Çok üzüldümsizi anlıyorum peki sonra ne oldu tekrar denedinizmi
Teşekkürederm burda konuşmak bana iyi geldi gercektenAnladım canım ınan üzülme bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum hiç mutlu değildim okulda bıtırdım bıraz çalıstım bıraktım hıcc bana göre degıl
Bende hukuk ıstıyorum
Bırgun başaracagıma ınanıyorum
Sen de öyle düşün ve vazgecme
hımm ne güzel hırslısınızBenim bu sene ilk girisimdi zaten. ama seneye girecegim kesin bu sene universiteye yerlessem bile sirf derece yapmak icin girecegim seneye.
Öğretmeyı sevmek gerekıyor öğretmenliğideTeşekkürederm burda konuşmak bana iyi geldi gercekten
siz neden bıraktınız ingilizce ögretmenligini zorlukları varmı acaba
hımm hayırlısı .Öğretmeyı sevmek gerekıyor öğretmenliğide
Hayalım o degıldı okumak için okuyanlardandım
Sonra çocuklarım oldu ard arda şimdi büyüdüler bende çalısıp hukuk okumak ıstıyorum
İnsallah sizindehımm hayırlısı .
istediginiz olur inşallah
canım kaç puan aldın ki? üzülme vardır herşey de bir hayırO kadar üzgünüm ki nasıl analtıcam bilmiyorumbu sınav için çok emek verdim gecemi gündüzümü kattım. hiç durmadan stres yaptım kendimi sıktım çocugumla vakit geçirmedim bile hep kitaplar derslerle meşgul oldum 3 ayımı verdim deli gibi testler çözdüm herşeyi kenara ittim sırf bu sınav için çok çabaladım ama olamdı. emeklerim hayallerim sanki herşeyimi almışlar gibi off ne yapsam olmuyor dün den beri aglıyorum. kendim o kadar çok inanmıştım başaracagıma ama sonu hüsran oldu..
Ne yapıcam ben ne olur bişey diyin çok üzgünüm hayattan baglantım kopmuş gibi kendime olan inançım güvenim bir anda yok oldu sanki.