HAYALLERİM :(

ya baraj 140 değil mi??
eşim fen'den SIFIR net, matematikten DÖRT soru yaparak 200 puan almış ya.
Yanlış bişeyler yapıyosunuz demek ki..
bence istiyorsanız vazgeçmeyin. seneye yine yaparsınız.
bir meslektaşımızın eşi 2 çocukla 35 yaşında ingilizce öğretmenliği okuyup bitirdi ve atandı 2 senelik öğretmen.

Siz 3 ay calismissiniz sadece ben en az 10 ay calistim dersanede süründüm resmen günde 8 saat ders calistim yemek yemeye bile vakit ayiramadigim zamanlar oldu bu kadar emek vermeme ragmen cok kotu bir sonuc geldi. Aptal desen degilim liseye girerken turkiye 1.si olmustum ama simdi bu sonucu gorunce ben de cok yikildim sizi cok iyi anliyorum ama hayirlisi buymus demekten baska caremiz yok :KK43:
Bence calismayi birakmayin bu 3 ayda calistiginiz kadar yogun olmasa da duzenli calisin seneye tekrar girin.
Çok üzüldüm:KK42: sizi anlıyorum peki sonra ne oldu tekrar denedinizmi

ya baraj 140 değil mi??
eşim fen'den SIFIR net, matematikten DÖRT soru yaparak 200 puan almış ya.
Yanlış bişeyler yapıyosunuz demek ki..
bence istiyorsanız vazgeçmeyin. seneye yine yaparsınız.
bir meslektaşımızın eşi 2 çocukla 35 yaşında ingilizce öğretmenliği okuyup bitirdi ve atandı 2 senelik öğretmen.
yok baraj 180. Ne olur ya yanlış bişeyler yapıyorsunuz demeyin çok kötü hissediyorum :KK43:

Canim ben istediğim meslek uğruna 4 kere sinava girdim. Birseyi gerçekten cok istiyosan vazgeçmek icin çok erken. Ben şu an verdiğim çabayi sorguluyorum. 'Keşke'lerim boyumu aştı. Demem o ki; okul bitirmele bazi şeyleri çözülmüyor.olmasi için çabala ama eğer olmazda vazgeçersen, hiç üzme kendini.başariyla okumak arsinda çokta bir bağlantı yok. Hayatta başarılı olmak için okuman gerekmiyor.önemli olan kendini geliştirmek.:KK51:

Sınav çok mu zordu?
Ben de girdim ama şu puanlar nerden öğreniliyor onu çözemedim. Bizim zamanımızda direkt puan veriyorlardı yaw.

Siz de sıkmayın canınızı. Denedim olmadı deyin geçin. Biliyorum zor, ama yapacak bişey yoksa üzülmenin de gereği yok.

3 ayınızı vermişsiniz bu sizin için temel oldu kabul edin üzülmeyiin umudunuzu da kırmayın. Ben kpss için hem okul hem dersane hem staj bir seneden fazla zamanımı harcadım ve şuan işsizim 80üzeri bi puan almama rağmen. ama umutsuz değilim yine çalışırım. Sağlık olsun seneye daha uzun vadeli çalışırsınız yeter ki umudunuzu kaybetmeyin

Sınav çok mu zordu?
Ben de girdim ama şu puanlar nerden öğreniliyor onu çözemedim. Bizim zamanımızda direkt puan veriyorlardı yaw.

Siz de sıkmayın canınızı. Denedim olmadı deyin geçin. Biliyorum zor, ama yapacak bişey yoksa üzülmenin de gereği yok.
Puanlar ösym sitesinden öğreniliyor

Canim ben istediğim meslek uğruna 4 kere sinava girdim. Birseyi gerçekten cok istiyosan vazgeçmek icin çok erken. Ben şu an verdiğim çabayi sorguluyorum. 'Keşke'lerim boyumu aştı. Demem o ki; okul bitirmele bazi şeyleri çözülmüyor.olmasi için çabala ama eğer olmazda vazgeçersen, hiç üzme kendini.başariyla okumak arsinda çokta bir bağlantı yok. Hayatta başarılı olmak için okuman gerekmiyor.önemli olan kendini geliştirmek.:KK51:
ben hemen pes ederim nedense korkmaya başlarım ya yapamazsam diye.siz ne güzel yapmışsınız yeniden denemişsiniz

benim kardeşim yanlışlarla beraber 50 soruya cevap vermiş 237 puan almış ben bütün sorulara cevap verdim aldığım puan 127

Canım sen ösys cevap kağıdı görüntülemeye girmişsindir belki. ösym yazınca direk sonuç sayfası geliyo zaten
Allasen bir el at bana, 6 sonuç var burda, hangisini baz alıcam. Tercih yaparken mi önemli bunlar. Çok geride kalmışım ben çoook...

Bu arada konu sahibi arkadaşım, konunu gasp ettim kusura bakma.

3 ayınızı vermişsiniz bu sizin için temel oldu kabul edin üzülmeyiin umudunuzu da kırmayın. Ben kpss için hem okul hem dersane hem staj bir seneden fazla zamanımı harcadım ve şuan işsizim 80üzeri bi puan almama rağmen. ama umutsuz değilim yine çalışırım. Sağlık olsun seneye daha uzun vadeli çalışırsınız yeter ki umudunuzu kaybetmeyin
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

ben hemen pes ederim nedense korkmaya başlarım ya yapamazsam diye.siz ne güzel yapmışsınız yeniden denemişsiniz
Karşına çıkan seçenekleri düşün, tart..hangisini yapabilirsin, hangisi olmadan yapamazsin.ben düşündüm zamaninda.bu meslegi yapicam dedim. benim için başka bir seçenek yoktu. Bukadar istekli olmama rağmen meslek hayatimda mutlu olamadim.o yuzden hayirli olani iste.kendini salmadan hayatı akışına bırak. Ne olursan ol mutlu bir hayatin olsun gerisi önemli değil.

Kaydırmıs fılan olmayın yanı inanın bende hıc acmadan kıtap yuzu 255 mı ne almıstım

Ikı sene önceydı tam hatırlamıyorum

Ingılızce sınavı çok daha zor oluyor o sınav daha yapılmadı sanırım degısmıs sıstem takıp edemıyorum

Bence uzulmeyı bırakın sımdıden daha ıyı ve sıstemlı calısın seney basarırsınız

X