belki hormonsaldırBayanlar ben sürekli hayal kuruyorum ama hayallerimde bile mutlu değilim aklımda hep mutsuzluk var . Kendimi hiç iyi yerler de iyi mutlu olarak düşünemiyorum ve günün her dakikası sürekli bu mutsuz hayalleri kuruyorum istem dışı oluyo engel olamıyorum. Sizce neden böyle olabilir nasıl aşabilirim bunu ??
hayal kurmuyorum
Banada öyle oluyo sonunu hep mutsuz bitiriyorum.ama olumlu düşünelim olumlu olsun
Depresyondasin tedavi ol
Yaşadığımız şeyler stres bizi böyle düşünmeye zorluyoÇok rahatsız edici bi durum ya insanlar mutlu olmak için hayal kuruyolar biz aha çok mutsuz oluyoruz . Allah yardımcımız olsun ..
Insan surekli mutsuz olmamali bir hastalik vardir illa ki hic gitmedin mi psikiyatraKendimi bildim bileli böyleyim . Senelerdir depresyon olabilir mi ki ??
çok mu duygusalsınız ya da bir şeylerden hemen etkilenip hemen karamsarlaşırmısınız? bazılarımızın karamsar yapısı daha çok ağır basar,mutlu olamayacağını düşünür ve mutluluk hayalleri de kurmazlarBayanlar ben sürekli hayal kuruyorum ama hayallerimde bile mutlu değilim aklımda hep mutsuzluk var . Kendimi hiç iyi yerler de iyi mutlu olarak düşünemiyorum ve günün her dakikası sürekli bu mutsuz hayalleri kuruyorum istem dışı oluyo engel olamıyorum. Sizce neden böyle olabilir nasıl aşabilirim bunu ??
ben de genel olarak kendimi hep en kötüsüne hazırlarım ama bunların kötü birer olasılık olduğunu da aklımda çıkarmam, normal yaşantımı etkilemesine izin vermem. ama bazen öyle olaylar kurgulayıp inanıyorum ki, sonrasında kendime şaşırıyorum. etrafınızda güvebileceğiniz insanlar bulundurun en etkili çözümlerden birisi bu.