• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayaller

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
ben cocuklugumdan beri gece yatmadan once hayaller kurar uykuya oyle dalarim ama bu hayaller kendimle ilgili seyler degil.kafamda bi karakter olusturur kendimi onun yerine koyarim bi senaryo belirler onu hayal ederim uykuya dalmis olurum biyerinde sabah uyaninca devam ederim.okulda yolda surekli onu kafamda devam ettiririm.hedefledigim sona ulasana kadar. suan 21yasindayim ve bu devam ediyo sirf hayal kurmamin en rahat sekli oldgu icin erkenden yatmak istyorum.bu durumu bilen kimse yok.hic bi sorun olarak gormemistim bi forumda buna benzer bi durumdan bahsedilene kadar. bu durum konusunda fikriniz ne acaba

Ben de boyle hayaller kurardim. Artik cok daha az kuruyorum. Ben de hic dusunmemistim psikolojik bir rahatsizlik oldugunu. Nerede hangi baslikta okudunuz acaba?

ben cocuklugumdan beri gece yatmadan once hayaller kurar uykuya oyle dalarim ama bu hayaller kendimle ilgili seyler degil.kafamda bi karakter olusturur kendimi onun yerine koyarim bi senaryo belirler onu hayal ederim uykuya dalmis olurum biyerinde sabah uyaninca devam ederim.okulda yolda surekli onu kafamda devam ettiririm.hedefledigim sona ulasana kadar. suan 21yasindayim ve bu devam ediyo sirf hayal kurmamin en rahat sekli oldgu icin erkenden yatmak istyorum.bu durumu bilen kimse yok.hic bi sorun olarak gormemistim bi forumda buna benzer bi durumdan bahsedilene kadar. bu durum konusunda fikriniz ne acaba

Hayal kurabilmek çok önemlidir. Yaratıcılığınız böyle beslenir. Hayalde sınır, gerçeğimizi şekillendirmeye başlıyorsa gelir. Siz erken yatıyorsanız, yolda yürürken ya da okuldayken gerçek hayatın içine girmek yerine hayale gidiyorsak, sıkıntı var demektir.
Hayal bizi gerçek hayattan asla alıkoymamalı, gerçek hayat ilişkilerimizi etkilememeli.

Back