Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah kız az mi oldu yoğun mu?
Ilk gün normaldi ikinci gün 1 ped degistirdim 3.gün sabah bi kalktım ped tertemiz bütün gün takip ettim eşim geldi hadi deneyelim gelen giden yok dedim. Ki yine leke bile gelmedi. Az önce lavaboya girdim sadece pembe damla şeklinde gelmiş. Ilk defa böyle oldu normalde 6 gün sürer. Senin başına hiç geldi mi böyle bir şey

Tatlım o zaman bir test daha yap sen hani umitlendirmek istemiyorum ama emin olmak için. Yani korunmayi biraktigimdan beri bir kaç saçma adet şeklim oldu az süren lekelenmesi uzun olan filan ama benimkiler hep yoğun oldu. 3 gün suren bile yoğundu yani.
Korunmayi biraktiktan sonra vücud alışma süreci geçiriyor sanırım.

Ay nedir biz bu kadınların çektiği ya. Biz hiç korunmadigimiz için bende şaşırdım böyle bir şeye. Yarın da ailemin yanına geçiyorum orda doktora gidip anlatayim bari durumu. Kotu bir şey çıkmasin da ondan korkuyorum

Korkma kötü bir şey yoktur kuzu. Ama geç döllenme olan gebeliklerde böyle kisa süreli adet gorebilirsin. Ki sende çizgi görmüştük yani çok umutlanma ama bir test yap için rahatlasin.

Korkma kötü bir şey yoktur kuzu. Ama geç döllenme olan gebeliklerde böyle kisa süreli adet gorebilirsin. Ki sende çizgi görmüştük yani çok umutlanma ama bir test yap için rahatlasin.
Ay inanır mısın bebeğim hiç içimde umut yok normalde olsa cekmecedeki testi çoktan yapmıştım ama yarın zaten ailemin yanına gidiyorum eşim de 1 ay kampta olacak. Karalar bağladım moraller sıfır:/

Kuzucum. Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin. Sabah ilk idrarınla test yapsana sürpriz çift çizgiyi görürsün inşallah

Kızlar bluewell diye gebelik testi kullanan oldumu ben pek duymadım bu testi gebelik şüphem var iki test yaptım bebetime ikiside silikti bu test negatif cıktı hamilelik şüphemde var adet olamıyorum

Ay inanır mısın bebeğim hiç içimde umut yok normalde olsa cekmecedeki testi çoktan yapmıştım ama yarın zaten ailemin yanına gidiyorum eşim de 1 ay kampta olacak. Karalar bağladım moraller sıfır:/
Bence de geç döllenme olabilir. Umarım bugün testi yaparsınız ve güzel haberlerinizi alırız.

Kızlar hayalet çizgimi görüyorum acaba ben sanki var gibi adetime üç gün var

Eklentiler

• 98D40D72-BE84-4AB6-B238-F3D722E2B951.png
    638,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…