- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Papatya1610
Ben Ankara'da oturuyorum normalde. Şimdi Adana'da annemlerin yanındayım. Kafamda belirlediğin bi doktor var mı?Ankarada gidicem artık ya ne yapalım. Allah hayıra çıkarsın:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ankara'da oturuyorum normalde. Şimdi Adana'da annemlerin yanındayım. Kafamda belirlediğin bi doktor var mı?Ankarada gidicem artık ya ne yapalım. Allah hayıra çıkarsın:/
Koru hastanesinde aşkin hoca var bi de eşi çiğdem çok iyi doktorlar onlara gideyim diyorumBen Ankara'da oturuyorum normalde. Şimdi Adana'da annemlerin yanındayım. Kafamda belirlediğin bi doktor var mı?
Artimed kuzumMiratech mi bu test kuzum ?
Hayalet i gordumEki Görüntüle 2305487 son testim :/
Geçen sefer de bu hayalet çıktı ama sonra hastalandım 2 gün sürdü ve ilk gün yoğundu:/Hayalet i gordum
Inşallah bebeğim yaa :)Hayırlısı olsin kuzum tez zamanda pozitifleri görürsün inşallah![]()
Anladım kuzum hakkında hayırlısı olsunKoru hastanesinde aşkin hoca var bi de eşi çiğdem çok iyi doktorlar onlara gideyim diyorum
Fanus diye bir firmanın organik tarım sertifikalı arı sütünü alıcam , eğriçayır markası da iyiymiş kuzum bi arkadaşım önermişti herikisinide..Canlar ari sütü polen karışımı kullanan var mı aranızda? Kullanıyorsanız hangi marka?
Canim çok teşekkür ederimFanus diye bir firmanın organik tarım sertifikalı arı sütünü alıcam , eğriçayır markası da iyiymiş kuzum bi arkadaşım önermişti herikisinide..
Inşallah canım7 ekim adet tarihim ve o gün eşimin doğum günü 1 bucuk senedir cocuk istiyoruzallahım inşallah ekim ayında olur
![]()
Hadi hayırlısı...Ekim ayına kadar sessiz bekleyişteyiz![]()
Herkes pusuda valla ya benim de cuma günü kontrolüm var doktora gidicem yumurtalarima bi baksın bakalım ne diyecek. Internetten de ovulasyon testi siparişi verdim yarın elimde olur. Sen naptin canım?Canlar sesiniz solugunuz çıkmıyor Iyi misiniz?
Ben de bu ay kendi kendime bıraktım. Ne ovulasyon testi ne doktor hiçbirşey yapmıyorum. Bir tek folik asit ve Dhea kullanıyorum. Hayırlısı artık canim. Her ne kadar bıraktım desem de aklımın bir köşesinde çıkmıyor...Umarım bu ay isteyen dileyen herkes hayırlısı ile sonuca ulaşır.Herkes pusuda valla ya benim de cuma günü kontrolüm var doktora gidicem yumurtalarima bi baksın bakalım ne diyecek. Internetten de ovulasyon testi siparişi verdim yarın elimde olur. Sen naptin canım?