• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar...bende bebeğin kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım..Bayramda kürtaj oldum kürtajdan sonra henüz adet olmadım 35.gün bugün.İlk adetim olup bittikten sonra denemeye başlıcam yine..Kürtajdan sonra 2 hafta cinsel ilişki yaşamadım hatta nerdeyse 3 haftaya doğru gidiyordu.Sonra yaşadım.Yumurtlama zamanlarımı çok iyi anlardım ama bu sefer anlayamadım pek düzenim değişti.Belkide tekrar hamile kaldım ama bu sefer erken test yapmıcam..

Herkes pusuda valla ya benim de cuma günü kontrolüm var doktora gidicem yumurtalarima bi baksın bakalım ne diyecek. Internetten de ovulasyon testi siparişi verdim yarın elimde olur. Sen naptin canım?
Ben de bu ay kendi kendime bıraktım. Ne ovulasyon testi ne doktor hiçbirşey yapmıyorum. Bir tek folik asit ve Dhea kullanıyorum. Hayırlısı artık canim. Her ne kadar bıraktım desem de aklımın bir köşesinde çıkmıyor...Umarım bu ay isteyen dileyen herkes hayırlısı ile sonuca ulaşır.

Back