Hayalkırıklığı...hata yapmisim

Valla ben her zaman hayatınızı asla başkalarına göre dizayn etmeyin derim. Kimisi üniv. Sevgilisinin olduğu şehirde okumak ister kimisi ailesinden ayrılıp başka şehire gitmek istemez ..... İnşallah ekonomik zorluklardan kurtulursunuz kendi duzeninizi kurarsınız baktınız olmadı belki de bambaşka bir şehirde daha iyi bir iş imkanı olur. Ayrıca yardıma ihtiyaç duyduğunuz da asla insanların kendi düşünmesini beklemeyin isteyin etmediklerinde o zaman şartlara göre davranirainiz.

Anlıyorum...siz de kafanıza takmayın bence yabancı gibi düşünün bişey de beklemeyin...ben zamanla anladım ki kardeşim elden daha yabancıymış bana...

Geçen gün de beraberdik bi vesile ile orda da bana laf soktu durduk yere hem de...Ben her zaman iyi davranmama varımı yoğumu ortaya koymama rağmen biranda böyle laf sokmalarıyla bozuma uğruyorum...Sevmiyorsa sevmiyor yani ama kırmak zorunda da değil...Aynen benimki de ne zaman yemepe çağırsak asla geri çevirmez , gelir yer erkekler gibi çekilir oturur yardım etmez..sorarsan oruçlu haliyle iş yapamaz

Eşinin iyi bi mesleği varken ve mutluyken nasıl cesaret ettin böyle büyük bi karar verdin ilk fırsatta dönün madem

Memleketimden 12 saat uzaktayım 10 senedir.
Eşimin ailesinden başka kendi ailemden kimse yok burda.
Bazen gönlümden geçiyor memleketimde yaşasam ailemin yanında diye ama
İyiki de orda değilim.
Uzaklık iyidir.
Senede bir gidiyorum herkeste öyle kıymetliyim ki :)
Amannn boşver kardeşlerini kendi hayatına evine ailene bak.
Sadece onlar için gelmedin sonuçta.

Onlar sana değer vermiyosa sende verme.Hiç arayıp sorma bence,onlar seni aramaya başlasınlar.Ben olsam elimi eteğimi çekerdim.Bir de benden gizli gizli buluşucaklar evime kabulde etmem

demek ki çok fazla hayal kurmuşsunuz o yüzden de bu kadar hayal kırıklığı olmuş, kardeşlerinizi filan boşverin, kimseden birşey beklemeyin, herkes yerinde iyi olsun, eşinizle başbaşa verip herşeye sıfırdan başlayın, ve artık mutluluğunuzu bir yere ya da insanlara bağlamayın, nasibiniz ordaymışki şuan ordasınız

Ne guzel. Sırf onlar icin bile değer bence.
Katılıyorum anne baba sonuçta. Bazen kardeş de olsa değmiyor kimseye ama eşinizin ailesi kendi memleketlerindeler mi?

Türk toplumunu düşündüm bir an. Beraber oturalim bir müddet sonra ayrılırız diyen kocalar , sözlerini tutmayıp karısını birlik yaşamaya mecbur edenler sonra da pişkin pişkin " ne olmuş otur işte yediğin önünde yemedigin arkanda" demeleri geldi gözünün önüne. O yüzden eşinizi çok takdir ettim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Eşiniz gerçekten iyi biriymiş kıymetini bilin her erkek yapmaz kurulu düzeni boz bir de hanımın memleketine gitmek sözünde durmuş ve taşınmışsınız kan bağı var ama kardeşleriniz bir el kadar bile davranışı çok görmüşler size ki kimi zaman el bile kardeşinden kan bağı olan insandan daha yakın olabiliyor adınıza üzüldüm ama bunca yıllık kurulu düzeni kardeşlerim de olsa bozmadım herhalde ben ne kadar iyi anlaşsak da herkes yuvasını kurmuş ilk aile yuvan geliyor senede 1 2 kez gidip görüşmeniz yeterli olabilirdi belki ama içinizde ukte kalırdı taşınmasaydınız kardeşlerinizin gerçek yüzlerini görmüş oldunuz ve şimdi eşinize daha çok sımsıkı sarılın çünkü gerçekten seviyor ki bunca riski göze almış

Onlar sana değer vermiyosa sende verme.Hiç arayıp sorma bence,onlar seni aramaya başlasınlar.Ben olsam elimi eteğimi çekerdim.Bir de benden gizli gizli buluşucaklar evime kabulde etmem
Evet son donemde hic aramiyorum hastalik vs hic birsekilde diyalog kurmuyorum gecenlerde birinin bi hastane seysi oldu arayip gecmis olsun demedim demeyecegim de.Eve de gelmeye kalkarlarsa kabul etmeyecegim artik tahammulum kalmadi

Cok hayal kurmadim ama bu kadarini da beklemiyordum acikcasi 15 yil boyunca gelip gitmelerimizde birbiriyle yarisiyorlardi bizi agirlamak icin.Bayram seyran ozel gunlerde gelirlerdi biz gelirdik simdi bu tavirlara inanamiyorum.Bu kadar umursamaz kardeslik iliskisini de tahmin etmiyordum bilsem gelirmiydim gelmezdim

karşınıza alıp konuşssanız mı acaba neden böyle davranıyorsunuz diyerek

Amin cok tesekkurler.Rabbim esime cocuguma saglik versin.Ben de zamaninda esim icin cok fedakarlik yaptim cok seye katlandim ve hep hakli taraf bendim bunlari hep gordu Allaha sukur.Buraya gelirken bile son gun istersen vazgecelim gonulden istiyorsan gidelim dedim ben de istiyorum dedi.Beraber karar almis olduk.

Bu karari almamizda cok etken var benim cok cok baska sebeplerim de vardi orda cok yiprandim esimin ailesi yuzunden ve hep sabrettim.Ve ortak kararimizla cesaret edip ciktik ordan.Iyi mi oldu kotu mu oldu onu Allah bilir lakin ordan daha iyi olur diye geldim

karşınıza alıp konuşssanız mı acaba neden böyle davranıyorsunuz diyerek
Oyle sogudum ki yuzlerini goresim yok cok samimi bir diyalog beklemedim ama bu tavirlari elden bile yabanci.Yeni tanidigim arkadaslarim yardima geliyim diye aradi zor zamanlarimda ki yeni gelmisiz bu sehre biraz ilgilenmeleri cok mu zordu.Biri daha evine kahve icmeye bile cagirmadi 2 yil oldu ki bunlari ben 15 yil her yil evimde agirladim gezdirdim ilgilendim.Buraya gelince de ben cagirdim kac kere evime.Simdi hic aramiyorum ve sormuyorum yuzsuzluk yapip geliyor biri cat kapi yikilacak yer aradiginda.

Ben o şokları kaç kez yaşadım. Artık gözümde elalemden farksızlar. Tırnağın varsa başını kaşı. İş imkanlarını araştırın Mümkünse başka bir ile geç, ben şimdi bi cenaze falan olacak ta duratlarını görmek zorunda kalıcam diye düşünüyorum. Elalem çok daha yakın bana

Esime soyledim farkli bir sehire gecmek istersen ya da geriye donmek istersen donerim dedim ve olursa cidden donecegim

Ne güzel yaptığın fedakarlıkları görmüş. Bu zamanda böyle eş....
Dermişim . Sizin fedakarlık yapmış olabileceğinizi tahmin etmem gerekirdi. Sanki eşiniz çok çok büyük fedakarlık yapmış gibi geldi erkek ya hani(!)
Ben ki cinsiyetçi yorumlara en çok karşı çıkanlardan biriyim. Yorumum biraz cinsiyetçi olmuş kusura bakmayın. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…