• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalınızdekı dugun nasıl olmalı :)

saçımı çok sade bi topuz istiyorum gelinlik sanırım çok kabarık olmayan straplez bi model ya da tam tersi prenses istiyorum bilemedim bu konuda fikrim sürekli değişiyo sanırım her model deneyip öyle karar vericem:16:

teşekkür ederim canım ama ben evlenene kadar kim bilir kaç kere değişir fikrim önümüzde daha uzun yıllar var:1:

saçımı çok sade bi topuz istiyorum gelinlik sanırım çok kabarık olmayan straplez bi model ya da tam tersi prenses istiyorum bilemedim bu konuda fikrim sürekli değişiyo sanırım her model deneyip öyle karar vericem:16:

hmm anladım bende sozluyum kısmet olursa hazrnda dugun olacck ama ınsann bzen tum hyllerı gercklesmyo bkcz artık:28::28::28::28:

mutlu sona az kalmış ne güzel :nazar: inşallah istediğin herşey olur Allah gönlüne verir insallah :16:

Eylulde evleniyorum sacimi dalgali yapip yarim toplaticam. Gelinligim askili ve komple fransiz danteli kabarik degil a kesim deniliyor sanirim

Eylulde evleniyorum sacimi dalgali yapip yarim toplaticam. Gelinligim askili ve komple fransiz danteli kabarik degil a kesim deniliyor sanirim

evet tatlım benım a kesım galıba cok güzel bır secım kısmt olrsa benmde hazranda olck duqunden snra grblrsem sna deneymlerle cvp verrm ıstersen ama zvkn cok tatlı dlrm ıstdqn bı evllk olr mtllklr dlerm :):nazar:

Back