Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saçımı çok sade bi topuzistiyorum gelinlik sanırım çok kabarık olmayan straplez bi model ya da tam tersi prenses istiyorum bilemedim bu konuda fikrim sürekli değişiyo sanırım her model deneyip öyle karar vericem
saçımı çok sade bi topuzistiyorum gelinlik sanırım çok kabarık olmayan straplez bi model ya da tam tersi prenses istiyorum bilemedim bu konuda fikrim sürekli değişiyo sanırım her model deneyip öyle karar vericem
evet tatlım benım a kesım galıba cok güzel bır secım kısmt olrsa benmde hazranda olck duqunden snra grblrsem sna deneymlerle cvp verrm ıstersen ama zvkn cok tatlı dlrm ıstdqn bı evllk olr mtllklr dlerm :)