- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
Merhaba arkadaslar, bir süredir aktiv degildim ve sonunda geldim :) sene basi itibari Ile yeni kararlar alsamda uygulamak simdiki zamana kaldi.Baslikta da belirttigim gibi bir ev alma hayalim var- hayalim diyorum cünki esim bu istege dahil degildi maalesef.Bir kachaftadir istekli oldugunu ve haril haril ugrastigini görünce Cok sevindim ve motivasyonum tavan dyebilirim :) yolun cok basindayiz, aramalarimiz ve istedigimiz birsey bulamadik henüz , begendiklerimiz de bütcemize uymuyor maalesef.olan Evler der bakimsiz ve tadilat gerektiriyor.Tekrar ise dönene Kadar elimden geldigince birikim yapmaya karar verdim ki en azindan elimdeki Para Ile evi istedigimiz gibi yapalim.kazancimiz az degil ama günün sartlarina göre ve cocuklu olarak cok bi miktar da degil.o yüzden aklimda ki hedefe ulasirmiyim bilmiyorum.Bildigim Tek sey biraz istek cokca cabanin bizi hedefe ulastirabilecegi :) Uzun Zaman düsündüm onca topik varken , bitane Daha acmaya gerek Var mi? Diye ve kendi öz motivasyonum icin BU topigi acmaya ve benim gibi Boyle bi hedefi olan arkadaslarimla bu hedefe adim adim ulasmaya cabalayalim :)
Topikte, günlük temalar üzerine konusup o konular hakkinda,verimli fikir Alis verisinde olmak güzel olur diye düsündüm. Insallah güzel paylasimlari olan bizi hedefe götüren bir topik olur.
... Ve acililis konusu olarak, elektirik tasarrufunu konusalim istiyorum. Sizler bu konuda neler yapiyorsunuz? Yaptiginiz tasarruf gercekten faydali oldu mu?
Ben son iki senedir fazla elektirik faturasi ödüyorum maalesef. Bir dönem cok Dikkat ederdim, fisleri prizlerden cekmenin Bile faturaya olumlu yansimasini bilirim. Kettel da su kaynatirsam termosa dökerim,cay ya da yemege lazim olursa hemen ordan kullanirim. Ütü bu aralar Hic kullanmiyorum ama camasir ve bulasik makinasi hergün acik. O yüzden ipin ucu kacti birazcik. Faydali bir topik olma dilegiyle :)
Topikte, günlük temalar üzerine konusup o konular hakkinda,verimli fikir Alis verisinde olmak güzel olur diye düsündüm. Insallah güzel paylasimlari olan bizi hedefe götüren bir topik olur.
... Ve acililis konusu olarak, elektirik tasarrufunu konusalim istiyorum. Sizler bu konuda neler yapiyorsunuz? Yaptiginiz tasarruf gercekten faydali oldu mu?
Ben son iki senedir fazla elektirik faturasi ödüyorum maalesef. Bir dönem cok Dikkat ederdim, fisleri prizlerden cekmenin Bile faturaya olumlu yansimasini bilirim. Kettel da su kaynatirsam termosa dökerim,cay ya da yemege lazim olursa hemen ordan kullanirim. Ütü bu aralar Hic kullanmiyorum ama camasir ve bulasik makinasi hergün acik. O yüzden ipin ucu kacti birazcik. Faydali bir topik olma dilegiyle :)