• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hayalimdeki gelinlik :)

Ya ben sürekli fikir değiştirmeye başladım:) Dantel kol düşünmezken şimdi dantel kol düşünüyorum:)

İstediğim özellikler

-Fakir dantel kol ama bolere şeklinde olmayacak üst kısım, yani nasıl kapri kol bir elbise giyiyorsak o şekilde bir gelinlik hayal ediyorum ve balık model istiyorum.

Minenes bulabilir misin böyle bir model:)

Ya ben sürekli fikir değiştirmeye başladım:) Dantel kol düşünmezken şimdi dantel kol düşünüyorum:)

İstediğim özellikler

-Fakir dantel kol ama bolere şeklinde olmayacak üst kısım, yani nasıl kapri kol bir elbise giyiyorsak o şekilde bir gelinlik hayal ediyorum ve balık model istiyorum.

bende bişe sorucam.bu alta şöle bi üst dantel kol nasıl olur?Eki Görüntüle 323445 Eki Görüntüle 323444

İstediğim özellikler

biliyorum bu modelden bilmesine ama, 3000tlnin altında bir bütçen varsa ve 38 beden üstündeysen önermeyeceğim bir model.

AurigaBG-b.jpg

AurigaBG-c.jpg

AurigaBG-a.jpg

Emporio%20f%201024x768.jpg

Ayyy minenes bunlar çok güzel yaa. Bedenim 38. Kilo 59, Boy 168. Güzel durur bunlar bana ama dediğin gibi çok pahalı. Teşekkür ederim yine de arkadaşım.

Back