Gelinlik Modelleri hayalimdeki gelinlik :)

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
straplez gelinlikleir sevmiyorum kesinlikledantel olmalı özellikle kol detayı tam istediğim gibi ,daha romantik ve zarif bi hava katıyo bence
kızlar böyle bi gelinlik düşünüyorum ama kuyruğu uzun olsun istiyorum ve yorumlarını bekliyorum ,sizce nasıl

ya resmi yüklenmiyo hatalı diyo linki yazdım maalesef

Akay Gelinlik, 2011 gelinlik modelleri, Akay Bridal

ayy benım gelınlığımın aynısı fransız gipürü falan dıyorlar dantellerıne inşallah sende gıyersın şekerim

dantel hastalığı var bende de,normal kıyafette bile çok seviyorum ama gelinliğe ayrı bi hava katıyo çok şık canım..

Kollar fakir kol değilde bütün olsa çok daha şık duracağına eminim..Ama zarif bir gelinlik.İnşallah giymek nasip olur. =)​

beğenmedim demode geldi bana tabi herkesin zevki farklı bide üstünde nasıl durdugu önemli belki giysem ben bana yakışck fikrim değişcek ama resimden gördüğüm kadarıyla tarzım değill

ben de tam bir dantel hastasıyım. ama sana bu gelinliği geliştirecek birkaç tavsiye verebilirim naçizane. gelinliğin yaka, kol kısımları aynen dursun, çok güzel. yalnız, eğer tamamı dantel bir gelinlik düşünüyorsan, dantelin desen sıklığı gelinliğin farklı bölgelerinde değişen bir model öneririm. yani şunu demek istiyorum:

böylece, daha doğru bir görüntü elde edersin. model biraz daha özenli durur, tekdüzelikten kurtulur.

beline bir ayrıntı da yakışacaktır. kuşak olabilir mesela. ikiye bölmek açısından bedeni.

güzel bir modelmiş canım....zaten dantelli gelinlikler ayrı bir hava veriyor gelinliğe...inşallah istediğin gibi olur...

cnmm tam istediğim model inanır mısın bir kaç model gördüm benzer ben bundan istiyorum ama az biraz daha kabarık olsun bayıldımmm bayıldımmmm

Son düzenleme:
evet canım bende tamamı dantel olsun istiyorum ama etek kısmı biraz daha kabarık da olsun ,uzun kol değil de yarım kol daha zarif duruyo sanki

Son düzenleme:
tamamı dantel modellerde yarı kabarık kesim olan a-line kullanılıyor genelde. daha kabarık bir etek bence de yakışmayacaktır zaten. başka modellerde kabarık model görüp bu modele aktarmayı düşünmeyin bence. her model kendi şartları içinde güzeldir.

Tabii cnm çok kabarık bir etek bütünlüğü bozar. Aslında bu gelinlilğin biraz benzerini Sezin Erbil giymişti orada kollar uzundu cnm o da fena durmamıştı bence. Ona da bir bak ekliyorum resmi

bu gelinliği pek beğenmedim canım
kollar uzun ya çok boğar gibi sanki bence dirsekte kol daha hoş duruyo, danteldenmi dir kumaştan mıdır ten hiç gözükmüyo kollarda ,, bi de gelinliğin bel kısmı hoşuma gitmedi kalçadan bollaşıyo, ben belden olsun istiyorum ,

bu arada, eklenen resimde köşedeki fiyatı yeni gördüm. şaka herhalde. ben gerçek fransız dantelinden diktiriyorum nerdeyse yarı fiyatına, hem de kadıköyde. gelinliğin modelinde bir zorluk yok, ortalama bir terzinin dikebileceği bir model, o yüzden bence aslını almayı düşünmeyin. yine de siz bilirsiniz tabi...

Fikir istiyorsunuz ama link kırılmış Yanlış hatırlamıyorsam şu gelinlikti:

Bu kadar zaman sonra gördüm, yine aynı şeyi düşündüm. Model güzel, malzeme kötü. Doğru kumaşlar kullandığı için şu gelinlik ondan ne kadar daha güzel görünüyor mesela:

Bir de 5000 küsüre satılıyorlar bunu. 1500e aynı görüntüde bir gelinlik diktirirsiniz çok rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…