Gelinlik Modelleri hayalımdekı gelınlık :)

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
40
İzmir
henuz bızde de evlılık telası yok gercı ama sanırım ben gelınlıgımı buldum :)
baska bır konu da paylasmıstım gercı ama arkadasın konusunu dagıttıgımı dusundugum ıcın farklı bır baslıkta acmak ıstedım :)
cok duz ve sade bır gelınlık oldugu ıcın cıcek ve pasta ıle renk katmayı dusunuyorum :) onların orneklerını bıle buldum :))))
bır de damat ı ayarlarsak tamamdır bu ıs :D :D
neyssssseee o da olacak ınsallah en kısa zamanda dıye umuyorum :D
ve hayalımdekı gelınlıgı sızlere sunuyoruuuumm :D

$gelinlik_43.jpg

$cicek4.jpg

$8f1de03c2a137281ceb075df9df86f25fb3ed41979c0dfbde3acfbc4b0b84622.jpg

ben bu gelinlige bayıldımmmmmmmmmm bence ayakkabında çiçeginle aynı renk olmalı

gercekten cok sade bir gelinlik...
kücücük bile olsa bir ayrinti olmali bence... :34:
ben hep abartabilecegim tek gün o yüzden kesinlikle sade olmayacak derim hep... :90:
tabi sen begenmissen diyecek bir yok, umarim hayalindeki gibi olur hersey..

gerçekten çok şık bir gelinlik hem saade hem de farkılı yani biindik herkeste olan kabarık modellerden değil umarım damat adayıda en kısa zamanda bulursun:61::61::61:

Müthiş bende çok beğendim gelinliği
ama çiçek olmamış daha hoş bişey olabilir.
Çingene çiçeği gibi o ne :D
o gelinliğe o çiçek olmamış :)

begenmenize sevindim :))))
genelde herkes kir düğünü ister ama ben kıs düğünü istiyorum kapalı mekan istiyorum :) kapalı mekana uygun bir gelinlik :)
damat adayı var canım :) ama asker yolcusu 12 Aralık ta :( hele bı gitsin gelsin,isi belli olsun ondan sonra bakicaz artık duruma göre ;)
cicekle renk katiyim diye düşündüm,süslemede bu konseptte olsun diye düşündüm hatta :) ama belki pembenin ya da mavinin tonlarında bir bukette olabilir :) en çok sevdiğim renk mavi aslında :)
ay o günler bı gelsin de :)))

Gelinlik sade ve hoş .Bence de çiçek ve ayakkabın renkli olursa daha sık olur..Bir de ben bu modellerde taç çiçek v.s yerine voaletli tülden yapılan saç aksesuarlarını çok yakıştırıyorum..Şapkayı anımsatan minik aksesuarları filan..Çok asil duruyor..uzun duvaklar hem gelinliği kapatıyor hem de kullanışsız konforsuz..Nikaha girerken takıp sonra çıkarabileceğin bir şey olsun bence..http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-50-3.html bunun gibi yani..

Müthişmişş yaaa... Çok beğendim. :52::52::52: Bu sadeliğe o harika çiçekler de çok yakışır. :97::97::97:

Yalnız bu gelinliği giyecek insanın ince, uzun, enfes bir vücudu olmalı. cekhu sen de öylesindir elbet eminim. :34:

uzun duvak tac vs gibi seyler istemiyorum kesinlikle..belki elimdeki çiçeklerden bir tanesini koydurabilirim topuzuma:) ve kısa duvak taktiririm:)
benden başka kimse beyaz giymeyecegi için ve damat in yanında olacağım için gelin oldugumu anlarlar herhalde :)
çok uzun değilim ama platformlu olduktan sonra herturlu topuklu giyebilirim :))))

Back