Bayıldım ben. Çok severim böyle orjinal ve deli dolu şeyleri.
Adı gelinlik olduğu içn klasik birşey giymene gerek yok. Nasıl istersen onu giy, senin günün sonuçta.
Böyle bir gelinlikle sahil kenarında ya da bir kır düğünü hayal ediyorum da süper olur, acayip eğlenceli bence.
kk da tanıdığım en orjinal insanlardan birisin sanırım özellikle bisikletle nikaha gittiğiniz fotoğraflara bayılmıştım..
öenmli olan mesele de bu işte bence de, ben gelinliğin öyle masumiyeti bekareti falanı filanı simgeleyen birşey olarak görmüyorum. yani benim için öyle simgesel bir anlamı yok.. evlendiğim gün giyebileceğim en güzel elbiseyi giymeliyim..
beni yansıtmalı ben içersinde mutlu olmalıyım hepsi bu
oyy yerim ben senii :1hug:
bak işte içimden geldiği gibi yaşadığım için akıllalrda kalmışım
bunu herkes içinden ister ama çok az insan cesaret eder yerimseniben bunu unutma Şeniz
o yüzden içinden geldiği gibi yaşa...
bende roma tanrıçaları gibi olmayı hayal etmiştim vede oldum şimdi herkes gördüğüm enn güzel gelinlikti diyor. neden? çünkü herkesinki zaten birbirine benziyor...
en yakın zamanda seninle aynı duyguları paylaşan bir eş bulursun umarım canım Şeniz
ben çok beğendim değişik cıvıl cıvıl bi gelinlik çok güzel bence :)
zevkler ve renkler tartışılmaz canım . Değişik ve farklı
gelinliği giydiğinde huzur bulman önemli.Herkes bugün güzel yada çirkin deyip yorum yapabilirim.Ama sen onu ömür boyu saklayacaksın.Ve ona her baktığında ilk giydiğin günü hatırlayıp o günkü gibi mutlu olacaksın.Önemli olan sana huzur versin,yüreğinin derinliklerin kadar girsin.En güzeli senin olması dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?