How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hayalim gerçek oldu :)

canım benim yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu.Allah seninde benimde yüzümü güldürdü.İnşallah tüm bebk isteyenlerinde güldürür ve bende bebişime mucize diyorum çünkü bizim aşılama gibi bi şanssımızda yoktu. Bi bebişim olsun tüp aşılama farketmezdi ama o da olmassa üzüntü biterecekti bizi. bizim ümidimiz bittigi anda Allahım mucizemi gönderdi bana.Evde yatıyorum şimdi 3 ay doluncaya kadar da yatacağım Sende dikkat et kendine.Bugün Beta hcg ye bakıldı yine 1252 Herşeyde güsel gider inşallah

çok mutluyum cnm senin adınada çok sevinidim
bide sorun eşte olunca daha zor yani bizde ole oldu eşimle çok sıkıntı çektik erkek zor kabul ediyo
iyiyim idrarda pozitifi görünce kan verdim 474,46 çıktı
ertesi gün doktora gittik keseyi gördük ondan bi daha kan yaptırma gereği duymadım
rabbim izin verirse 13 kasımda kalp atışını dinleyeceğiz

çok mutluyum cnm senin adınada çok sevinidim
bide sorun eşte olunca daha zor yani bizde ole oldu eşimle çok sıkıntı çektik erkek zor kabul ediyo
iyiyim idrarda pozitifi görünce kan verdim 474,46 çıktı
ertesi gün doktora gittik keseyi gördük ondan bi daha kan yaptırma gereği duymadım
rabbim izin verirse 13 kasımda kalp atışını dinleyeceğiz

benim ilk tahlilin 542,3 çıktı dr 2 gün sonra tekrar istedi ve bugün 1252 10 kasıma randevu aldım biz halen inanmıyoruz. Zor bulduk ona inanıyorum dikkat ediyorum.gerçi o kendini hissettirmeye başladı bulantım oldu bu sabah :(

benim ilk tahlilin 542,3 çıktı dr 2 gün sonra tekrar istedi ve bugün 1252 10 kasıma randevu aldım biz halen inanmıyoruz. Zor bulduk ona inanıyorum dikkat ediyorum.gerçi o kendini hissettirmeye başladı bulantım oldu bu sabah :(

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
doktora gidipte keseyi görünce biz bi daha yaptırmadık kan testi
şimdi deli gibi 13 kasımı bekliyorum

öncelikle hayırlı uğurlu olsun sende erkek infiletisi hamişisin benim gibi
2,5 yıl uğraştım
bir sürü kür bilmem ne neler yedirip içirdim kocama
hareket ve morfoloji 0 dı.
sadece yavas ileriyi artıtmıştık
doktor bunlada olur umudunuzu kaybetmeyin dedi
eşimle para biriktirmeye başladık
baharda aşılama yazın tüpe başlayacaktık
üstüme kimler hamile kaldı
en son küçük eltim hamile kaldı
kv sorunun eşimde olduğunu bildiği halde beni çok ezdi
kadınlığımdan utandırdı
bayramda arife günü hüngür hüngür ağlattı karnımın boş olduğu her güne lanet ettim

rabbime artık boynumu bükük bırakma allahım dedim
meğer rabbim mucizemi gönderimş
çok şükür
hiç umudmu kaybetmedim allahtan başka kimseyede sığınmadım allah dualrımı kabul etti
dualarımın bebeği geldi dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
bekleyenlerde tez zamanda kavur

Elhamdulillah ALLAH dilesin yeter...hayırlı olsun RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN

Back