Merhaba arkadaşlar; 26 aylık Özlemimiz Sonunda Sona erdi ve HAMİLEYİMMM
Sonunda Allahım bize de nasip etti.Forumları okurken bende bir gün buraya yazabilecekmiyim die çok düşündüm ama Sonunda Oldu...Uzun bir 26 aydan sonra .Eşimde sperm hareketliliği ve sayısında sorun vardı urolog ancak tüp bebekle olur demişti ama Mucizemiz gerçekleşti tüp bebek için dr gideceğimize bu ay bebeğimizi görmeye gideceğiz.Benim gibi bebek arzusuyla yanan tüm arkadaşlarıma bu güsel günü tez zamanda göstersin inşallah
Gözün aydin canim,Allah saglicakla kucagina versin...
hic hamile kaldin mi bu 26 ay icinde?
Aynı hayaller bendede var...inşallah bizlerde nasib olur kardeşim ALLAH tamamına erdirsin aminnnnnn
gözün aydın olsun canımm hayırla kucağına almayıda nasip etsin inşallah... darısı bizim başımızza..inşallahhh
Allah sağlıklı kucağına almayı,hayırlısıyla sağ sağlim kolayca doğurmayı nasip etsin canım tebrik ederim.İnşallah tüm isteyenlerin bebek hasreti bebekle son bulur :)
Teşekkür ederim beyazlim.Daha önce hiç hamile kalmadım. İnanamıyorum daha kasımın ilk haftası kontrol olacak.O zaman anlayacağız sanırım :)
Allah inşallah tamamnına erdirir canım.İnşallah sende en yakın zamanda bu güsel duyguyu yaşarsın.İsimlerinizi bilmiyorum ama bebiş isteyen herkese dua edeceğim.BEnden daha uzun zaman bebişi olsun die bekleyenler var o hayal kırıklığını çok ii bilirim.Ne zamandır bebiş istiyorsunuz.
Allah mutlulugunu daim etsin
bizde 14 aydir bekliyoruz gelen giden yok
canmm ALLAH razı olsun dualarımızda buluşalım inşallah bende 27aydır sabırla bekliyorum............ahhh ahh yanıyor içim
canim hamileligin hayirli olsun,rabbm insaallah yavrunu kucagina almanida nasip eder....
Merhaba arkadaşlar; 26 aylık Özlemimiz Sonunda Sona erdi ve HAMİLEYİMMM
Sonunda Allahım bize de nasip etti.Forumları okurken bende bir gün buraya yazabilecekmiyim die çok düşündüm ama Sonunda Oldu...Uzun bir 26 aydan sonra .Eşimde sperm hareketliliği ve sayısında sorun vardı urolog ancak tüp bebekle olur demişti ama Mucizemiz gerçekleşti tüp bebek için dr gideceğimize bu ay bebeğimizi görmeye gideceğiz.Benim gibi bebek arzusuyla yanan tüm arkadaşlarıma bu güsel günü tez zamanda göstersin inşallah
öncelikle hayırlı uğurlu olsun sende erkek infiletisi hamişisin benim gibi
2,5 yıl uğraştım
bir sürü kür bilmem ne neler yedirip içirdim kocama
hareket ve morfoloji 0 dı.
sadece yavas ileriyi artıtmıştık
doktor bunlada olur umudunuzu kaybetmeyin dedi
eşimle para biriktirmeye başladık
baharda aşılama yazın tüpe başlayacaktık
üstüme kimler hamile kaldı
en son küçük eltim hamile kaldı
kv sorunun eşimde olduğunu bildiği halde beni çok ezdi
kadınlığımdan utandırdı
bayramda arife günü hüngür hüngür ağlattı karnımın boş olduğu her güne lanet ettim
rabbime artık boynumu bükük bırakma allahım dedim
meğer rabbim mucizemi gönderimş
çok şükür
hiç umudmu kaybetmedim allahtan başka kimseyede sığınmadım allah dualrımı kabul etti
dualarımın bebeği geldi dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
bekleyenlerde tez zamanda kavur
Ne mutlu sana. Rabbim hayırlısınla kucağınıza almayı nasip eder insallah.
bunu böle senin gibi bende düsünürdüm. aklıma gelir böyle yazanlar oldukça. bnde birgün böyle yazabililcek miyim diye içimden geçiririm hepte, işte böle simdilik tabiri caizse kedinin ciğere baktığı gibi bakabiliyorus sadece
hayırlısı olsun herseyden önce, gözünaydın, mutluluğunuz daim olsun tuba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?