Hayali Ünlü, Bağımlılıklar ve Kendimi Şartlandırmak

Deniz Seki’ye kadar herşeyi bi derece anladım ama o kısım tamamen ofsayt fake’se komik değil gerçekse cidden böyle insanlarla mı yaşıyoruz toplumumuzda. Bu arada Seki bence iyi bir sanatçı değil. Hak ettiği değeri de görüyor şuan.

Ne okudum ben

Deniz Seki harici hersey normal diyosun yani

Peki neden?

Benim burcum kova kelimeleri de ezemem. Eril olan benim galiba

Ayrıca kız senden 28 santim uzun olsa bu sefer komplexe girerdin cuceyim diye
Şimdi böyle dedin ama 21 yaşındaki, başak burcu,akrep yukselenli, seneye tekrar sınava girip özgüvenini yükseltmek isteyen,anası babası emekli,tek cocuk ruh eşin(!) öyle dememisti;
Kendimden uzun veya güzel olan birini bile gördüğümde ezik hissediyorum

Ben ne okudum yaa. 2 sefer okudum gözlerimi falan ovuşturdum. Kimlerle aynı havayı soluyoruz. Yalnız bu konu sahibinin diğer konusunu da okumuştum. Hiç normal biri değil bence. Yetişkin birinin davranışı bunlar olmamalı. Tövbe Yarabbim. Olmayan ünlünün olmayan saçıyla kafayı bozmuş.

Ya acaba bu kişi gerçekse çocukken ciddi bi cinsel travma falan mı yaşamış diye düşündüm sonra böyle baş etme mekanizması olarak hayaller vb. sonra genetik meyil falan da varsa iyice uç bir noktaya gitmiş olabilir öyle kafamda bi insan hangi etkenlerle bu noktaya gelir diye düşünüyorum djdjd

Aşırı sevimli bir şekilde delirmişsin bence, hayırlı uğurlu olsun. Yanına bu mesajının ekran görüntüsünü de alıp bir psikiyatriste git. Mesajı okut. Verdiği ilaçları düzenli kullan. İlk 1-2 ay hem takıntılarına herhangi bir olumlu etkisi olmamış hem seni yavaşlatıyormuş vs. gibi hissedebilirsin ama bırakma. Birkaç ay sonra hem yan etkiler azalır hem fayda görmeye başlarsın. Sevgiler, ve son olarak eminim ki istediğin her diziyi final bölümüne kadar izlemeyi hakediyorsundur

Ve hem kadın kadına hem erkek erkeğe daha estetik görünüyor insanlar.

Evli bir hetero çiftin kendilerini her şeye hakları olduğunu sanmaları çok rahatsız edici. Ve 2000' li yıllarda doğan kişilerin hetero olmasından da rahatsız oluyorum.

Yahu bu dün buralarda kuru sıkan kız değil mi ya? O da çap yapıyordu. Ailesi baskıcıydı. Son dudak büzücü

Ekleme: aynı üyelikmiş zaten

Son düzenleme:
Ayrıca 28 cm boy farkı da çok. Benden o kadar uzun birine bakıp konuşunca boynum ağrıyor. Kulağına bir şey demeye çalışsan işkence. 15 diyelim bence. 90ların 1 bölü 6sı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…