Adete 7 gün varsa test doğru olmaz , idrar testinde adet geçtikten bir hafta sonra falan belli oluyo en erken o da . Adet birkaç gün geçerse kan testi yaptır en etkili kan testi kesin sonuçMerhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Bu çizgi kaç dakika sınra çıktı o önemliMerhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
7 gün erken bekle biraz daha 2 gün falan geçtimi erken test yap o diğerlerine nazaran daha doğru sonuç veriyorMerhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Beş dakika içinde çıktıysa olabilir erken yumurtlama görüyorsanız adete yedi gün varken çıkması gayet normal kan verin bugün beş üzeri ise takip edersinMerhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Bnde öyle yapmayı düşünüyorum biraz sabırsızım arada test yaptığımda hiç böle bi çizgiye denk gelmedimKaç dakika içinde çıktığı önemli. Kuruma çizgisi olabilir. 7 gün çok erken bence. Benimki adetten 3 gün önce çok çok silik çıkmıştı. 2 gün arayla tekrarladım. Gitgide koyulaştı.
Hı ard arda yaptımBu testler çoğu zaman silik çıkarıyor kaç dakika içinde çıktı bu sonuç? Üç testi arda arda mı yaptın? Farklı günlerse koyulaşma olmalı eğer varsa. Son olarak çatlatma iğnesi fln kullanmadın değil mi
O zaman yenile koyulma olursa sevinebilirsin:)Hı ard arda yaptım
Bi kaç gün beklemem lazım sanırım . Yarın tekrar yapıcamO zaman yenile koyulma olursa sevinebilirsin:)
Yaaa gerçektenBenim de dün böyleydi kaç tane yaptığım test. bugün adet oldum. çokta inanmamak lazım
Bugün pembeleşme başlamış silik hala amaO zaman yenile koyulma olursa sevinebilirsin:)
Dün yazarken okadar heycanlıydım ki anlamsız olmuş birazBaşlık gülümsetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?