• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayali gebelik testinde çizgi yardım eder misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Cogu kisi 7 gun once belli olmaz delisler ama benim 8 once belli olmusdu testte hemde baya koyu halde erken gebelik testinde bile acik bi renkdeyken normal siradan bi testte cok koyu haldeydi

Kaç dakika içinde çıktığı önemli. Kuruma çizgisi olabilir. 7 gün çok erken bence. Benimki adetten 3 gün önce çok çok silik çıkmıştı. 2 gün arayla tekrarladım. Gitgide koyulaştı.
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce? Bana olma ihtimali var dediler korkuttular galiba

Cogu kisi 7 gun once belli olmaz delisler ama benim 8 once belli olmusdu testte hemde baya koyu halde erken gebelik testinde bile acik bi renkdeyken normal siradan bi testte cok koyu haldeydi
Aynen bende katılıyprum cok erkendende cıkabılıyor erken yumurtlamaya baglı

Şuan ki testim

Eklentiler

• E2747570-27F1-4895-AFAC-18EF273E613B.webp
    E2747570-27F1-4895-AFAC-18EF273E613B.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Ben cizgi gordum..hadi hayirlisi

Back