Biraz dikkatli baksaniz bellioluyor ama.kismet değil belkideBen bişey göremedim
Belki fotodandır canım inşallah kısmetiniz gelmiştirBiraz dikkatli baksaniz bellioluyor ama.kismet değil belkide
Adetim gecikti 1 hafta sonra oldum 3 gün sürdü sonra leke leke oldu kısa ve lekenmemeli surduBiraz dikkatli baksaniz bellioluyor ama.kismet değil belkide
Gebelik testimi?kızlar ??????
evettGebelik testimi?
kızlar ??????
[/QUOTE benim de ilki böyle çikmişti Hayirli olsunKaç gün geçti
Hamilesin hayırlı olsunkızlar ??????
Onlar oluyor ya ağrilarben bu testi yaptım sonucu böyle çıkınca hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor hayırlı olsun dedi ama beta hcg değerim 32.69 çıktı kan testinde kasılmalarım ağrılarım var aşırı halsizlik var sanırım şoka girdim o yüzden inanamıyorum
Var canım hayırlı olsun
normlade 20sinden 20sine oluyordum ağustos ayında 26sında oldum bu ayda henuz olmadımOnlar oluyor ya ağrilaradet kaç gün geçmişti ben de sat 23 ağustostu verdim 375 çikti beta
Kan testiniz ne kadar hizli cikmis özelde mi yaptırdınızben bu testi yaptım sonucu böyle çıkınca hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor hayırlı olsun dedi ama beta hcg değerim 32.69 çıktı kan testinde kasılmalarım ağrılarım var aşırı halsizlik var sanırım şoka girdim o yüzden inanamıyorum
yok hayır devlet hastanesiKan testiniz ne kadar hizli cikmis özelde mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?