Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa elinize sağlık. Şuan elimdeki de daha bi belirginleşti. Bi de ilk idrarla yapmadım. Ağrım vardı kırmızılar geliyor dedim gelmeyince yaptım. Hayırlısı inşallah vardır 3 yıldır bekliyorumEki Görüntüle 2675730 karartma yapınca görünen daha bir göründü. bence kan ver canım hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2675730
hiç bekleme kan ver. umarım test doğrudur. hakkında hayırlısı olsun. benim 2 gün varken bunn kadar belki daha az belirgindi. biir de hemen cıktı diyorsun. umarım kan dada çıkarYaaa elinize sağlık. Şuan elimdeki de daha bi belirginleşti. Bi de ilk idrarla yapmadım. Ağrım vardı kırmızılar geliyor dedim gelmeyince yaptım. Hayırlısı inşallah vardır 3 yıldır bekliyorum![]()
Malesef canım cift cizginin cok net cıkması gerekHanımlar bat yarın. Ama dayanamadım test yaptım. Hamile olabilir miyim bakar mısınız![]()
hayır hanım efendi ikinci çizgi kiminde 10 gün gecikme olmasına rağmen net cıkmayabiliyorMalesef canım cift cizginin cok net cıkması gerek
düşüncelerime tercüman oldunlütfen insanları umutsuzluğa sevk etmeyin...
çeken bilir bu dönemleridüşüncelerime tercüman oldun![]()
Amin inşallahBana pozitif gibi geldi
Adetinize 1 gün varmış böyle silik çıkması normal yarın yine yapın koyulaşma varsa kan verin bana hamilesiniz gibi geliyor 3 yıldır bekliyorsunuz bu bekleyiş son bulur inşallah![]()
Gerçekten çok zor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınçeken bilir bu dönemleri
Çocuk isteyip olmaması yada kaybetmek kolay şeyler değil konuşmak kolay bilip bilmeden konu sahibi umarım hamilesindir
O zaman bu testlere kimse guvenmiycek kan testi yaptırıcakhayır hanım efendi ikinci çizgi kiminde 10 gün gecikme olmasına rağmen net cıkmayabiliyor
Döllenme zamanına göre değişiyor ben 5 hamilelik geçirdim hepsini de silik çizgi ile öğrendim emin olmadan konuşmayın lütfen insanları umutsuzluğa sevk etmeyin...
dedi gebelik testi uzmani bilim insani nobel ödüllüMalesef canım cift cizginin cok net cıkması gerek