- 7 Şubat 2025
- 4
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi yagmurasena
-
Kuruma çizgisi sanırım değil mi ya 1 saat sonra böyle oldu yinede kan vereceğim ama bı umutlandimBen goremedim ama resimde cikmamis da olabilir. Eger cok gec olusmadiysa cizgi olabilir. Huzursuz olacaksaniz hemen kan verin ya da 3-4 gun bekleyin isterseniz
Ben şimdiye kadar çok test yaptım kuruma çizgisi görmedim hiç. Negatifse negatif kaldı. İnşallah güzel haberle gelirsinizKuruma çizgisi sanırım değil mi ya 1 saat sonra böyle oldu yinede kan vereceğim ama bı umutlandim
Yaaa ay çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasıp etsinBen şimdiye kadar çok test yaptım kuruma çizgisi görmedim hiç. Negatifse negatif kaldı. İnşallah güzel haberle gelirsiniz
Hamilesin canım hayırlı olsunKızlar bana da bakın. Hamile miyim sizce? Bugün regl olmam lazımdı ama olmadım, test yaptım ve sonuç bu.
Baya net hamileKızlar bana da bakın. Hamile miyim sizce? Bugün regl olmam lazımdı ama olmadım, test yaptım ve sonuç bu.
Ya ben iki testtede göremedim ama telefondan yansıma falan olabilir siz görebiliyorsanız eğer 2 güne tekrar test yapın varsa daha belirgin olur yada içiniz rahat etmezse kan verin en netiüstteki değil de bu resimde var sanki
Sonuç belli oldu mu ? Benim de böyle şuanüstteki değil de bu resimde var sanki
Hamilesin canım gözün aydınKızlar bana da yardımcı olur musunuz. Bugün 13. Günüm ve reglimr 2 gün var daha. Ama bütün belirtiler var bende. Sizce hamile miyim yoksa buharlaşma çizgisi mi bu. Testi yaptıktan 1 2 saat sonra çıktı bu çizgiler.
İnşallah öyledir hala bekliyorum bir şey çıkmazsa p.tesi kan vericemHamilesin canım gözün aydın
Haber ver canımİnşallah öyledir hala bekliyorum bir şey çıkmazsa p.tesi kan vericem
Selam canım maalesef bugün hastalandım. Yani gebelik yokHaber ver canım
Umutlar diğer aya benimde değerlerim 2 katı artmiyo bakalım nolacakSelam canım maalesef bugün hastalandım. Yani gebelik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?