• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi polikistik over bakarmısınız kızlar

bbbyzmlkkk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
13
1
16
26
Selam kızlar . 10 gün önce bu testi yaptım yanında bu şekilde hayalet çizgi çıktı . Ertesi gün 4 tanedaha yaptım aynı şekilde çıktı . Perşembe günü kana gidicem . Size sormak paylaşmak istedim . Sizce varmı . Testi bu şekilde olupda pozitif sonuç alan oldumu

Eklentiler

• 20220211_192703.jpg
    20220211_192703.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 190
Silik bir çizgi görünüyor ama kuruma cizgiside olabilir bilemeyiz çünkü kesin pozitif diyecek kadar belli degil en iyisi kan verin

Cevap için teşekkür ederim doğru dediniz . Kurumu ciGisini biyerde okudum. Suya tutup bekletin çıkarınca silinmesse görünen o çizgi kuruma ciGisi değil demekmiş . Eğer silinseydikuruma ciGisi olduğuna emin olurdum

Ne diyim o zaman Allah gönlünüze göre versin inşallah pozitiftir..Yarın tekrar test yapın koyulasirsa göz aydınlığı ederiz artık 🤗

Selam kızlar . 10 gün önce bu testi yaptım yanında bu şekilde hayalet çizgi çıktı . Ertesi gün 4 tanedaha yaptım aynı şekilde çıktı . Perşembe günü kana gidicem . Size sormak paylaşmak istedim . Sizce varmı . Testi bu şekilde olupda pozitif sonuç alan oldumu
Mrb aynısı bana oldu ve polikistik over var sonucu netlestirdinizmi

Benimki de cok cok silikti ve hemen kosup kan tahlili vermistik ve sonuc pozitifti.ama test bekleme yapmamali 5 dk icerisinde cikan sonjc dogrudur.

Merhaba sonuç ne çıktı kanda ?

Back