Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHayalet çizgi mi ? Testin çizgisi çok silik? Gebelik var mı?
Lady Guinevere bu marka da ilk defa geldi ama başıma bu şekilde ama oladabilir silik çizgisinin görünmesinin bi sebebi var mı acaba çok mu koyduğum için acaba
Lady Guinevere bu marka da ilk defa geldi ama başıma bu şekilde ama oladabilir silik çizgisinin görünmesinin bi sebebi var mı acaba çok mu koyduğum için acaba
ben bu markayla 4 kez test yaptim ve hepsinde silik çizgi çıktı valla. üzerinde yazan miktar kadar koydum idrarı da hep. o yüzden artık bu markayı kullanmıyorum.
Ben bu testten kullandığımda hiç hata vermedi. İlk 5 dk içinde çıkıyorsa gebelik şansın var kuzuumm bir defa ertesi gün baktığımda pozitif çıkmıştı kuruma çizgisi o oluyor.
ben bu markayla 4 kez test yaptim ve hepsinde silik çizgi çıktı valla. üzerinde yazan miktar kadar koydum idrarı da hep. o yüzden artık bu markayı kullanmıyorum.