EvetÇok silik çıkmış, erken gebelik testi mi?
Pcosluyum düzenli bir reglim yok o yüzden bilemiyorumGözüküyor. Kaç gün var reglinize
Ayyyy hadi bakalım inşallah vardır. Başka test barsa deneyin yarım sabahta kan verirsinizPcosluyum düzenli bir reglim yok o yüzden bilemiyorum
Kaset test vardı yaptım onla da gözle görülen bişey var ama kamerada belli olmuyorAyyyy hadi bakalım inşallah vardır. Başka test barsa deneyin yarım sabahta kan verirsiniz
Bence ilk 5 dk da çıktıysa vardır. Yarın ilk idrarla deneyin isterseniz. Var mıydı belirtiKaset test vardı yaptım onla da gözle görülen bişey var ama kamerada belli olmuyor
Bu ay rahim filmi çekilmiştim bel ağrısı dışında bir belirtim hiç olmadı aslındaBence ilk 5 dk da çıktıysa vardır. Yarın ilk idrarla deneyin isterseniz. Var mıydı belirti
Rahim filminden sonra hanile kalan çok oluyor inşallah olmuştur canım. Yarın güzel haberlerle gel sonrada bizlere dua etBu ay rahim filmi çekilmiştim bel ağrısı dışında bir belirtim hiç olmadı aslında
İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar çok istiyorum ki bende umarım biran önce nasip olurRahim filminden sonra hanile kalan çok oluyor inşallah olmuştur canım. Yarın güzel haberlerle gel sonrada bizlere dua et