- 24 Ağustos 2024
- 25
- 7
- 26
- Konu Sahibi Krtanesidemir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama 3 gebelik geçti ve ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum ondan içime kurt düştü ama cesaret edipte kan veremiyorum inşallah bir test daha yaparım yarın ona göre kan veririmBence suphenız varsa kan tahlılı yaptırın ben testlere pek guvenmıyorum acıkcası ,
bir kere basıma geldı erken test pozitif cıktı baktırdıgımda negatıftı hüsran olmustu o sebepten sadece kan tahlılıne ınanıyorum . Bu kaset tipi testten yapmıstım gecikmem olunca net pozitif cıktı ona bıle ınanmadım gittim kan verip sonucu öğrendım bir defa ınsanın basına gelınce itimat kalmıyor
İnanın ki bir çok test markası denemiş biri olarak söylüyorum orda bir çizgi yoksa bile kendimizi hayalet çizgi var diye ikna ediyoruz ve bütün testlerde kuruma çizgisi var hepsini denedim bide anında çıkan sonuç
İnşallah gerçekten bir mucize iyi olurduEvet maalesef görmek istediğimiz içinde göre biliyoruz hayalet çizgileri ama inşallah guzel haberler alırız
Size tüm samımıyetımle yazıyorum ben yıllarca anne olmayı bekledım fakat olmadı en son tüp bebek yaptırdım cok şükür ılk denemede hamıle kaldım suan bır cocugum var normal yolla olma ıhtımalı yok dıye dusunurken hamıle kaldım daha yeni ve asla ınanamadık bunun harıcınde ben türlü türlü bitki cayları ıctım adetım gecıktı dıye olasılık yok dıye dusundugum ıcın ve bır ogrendım ki boyle bır sey olmus Allah ol dedıgınde ınanın oluyor . Allah ım size ve ısteyen herkese aynı mucızeyı yasatsın … Yasatacakta buna inanın kalbinizi ferah tutun ben hergun aglar üzülürdüm olmadıgı ıcın ve bebegı olmayanları ben cok cok ıyı anlıyorum bu yüzdenİnanın ki bir çok test markası denemiş biri olarak söylüyorum orda bir çizgi yoksa bile kendimizi hayalet çizgi var diye ikna ediyoruz ve bütün testlerde kuruma çizgisi var hepsini denedim bide anında çıkan sonuç
İnşallah umudumuzu kaybetmeyelim güzel düşünelim güzel olsunİnşallah gerçekten bir mucize iyi olurdu
Allah , gönlünüzdekini size nasip etsinHaklısınız ama 3 gebelik geçti ve ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum ondan içime kurt düştü ama cesaret edipte kan veremiyorum inşallah bir test daha yaparım yarın ona göre kan veririm
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah , gönlünüzdekini size nasip etsin
İnşallah yoksada ptesi yaparsınızBugün hafta sonu küçük bir şehirde otuyorum nöbetçi eczane uzak yarın inşallah yakın bir eczane bulurum ve yaparım
İnşallah eczane bulurumda yaparım ve müjdeli haberi sizede veririmİnşallah yoksada ptesi yaparsınız
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum inşallah bizde bir mucizeyle karşılaşırız herseyin hayırlısı.Size tüm samımıyetımle yazıyorum ben yıllarca anne olmayı bekledım fakat olmadı en son tüp bebek yaptırdım cok şükür ılk denemede hamıle kaldım suan bır cocugum var normal yolla olma ıhtımalı yok dıye dusunurken hamıle kaldım daha yeni ve asla ınanamadık bunun harıcınde ben türlü türlü bitki cayları ıctım adetım gecıktı dıye olasılık yok dıye dusundugum ıcın ve bır ogrendım ki boyle bır sey olmus Allah ol dedıgınde ınanın oluyor . Allah ım size ve ısteyen herkese aynı mucızeyı yasatsın … Yasatacakta buna inanın kalbinizi ferah tutun ben hergun aglar üzülürdüm olmadıgı ıcın ve bebegı olmayanları ben cok cok ıyı anlıyorum bu yüzden
Bekliyorummmm pozitif pozitif pozitiffffİnşallah eczane bulurumda yaparım ve müjdeli haberi sizede veririm
Amin canim inşallahGu
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum inşallah bizde bir mucizeyle karşılaşırız herseyin hayırlısı.
İnşallah hamilesindir canım bizimlede paylaşırsan seviniriAmin canim inşallah
İnşallah inşallahBekliyorummmm pozitif pozitif pozitiffff
Tabiki paylaşırım canım inşallah hepimiz istediğimiz gibi sonuçlar alırızİnşallah hamilesindir canım bizimlede paylaşırsan seviniri
Aminnnİnşallah inşallah
Tabiki paylaşırım canım inşallah hepimiz istediğimiz gibi sonuçlar alırız
İnsallah amiiiinGu
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum inşallah bizde bir mucizeyle karşılaşırız herseyin hayırlısı.
Allah razı olsun teşekkür ederim
İnşallah canımİnşallah inşallah
Tabiki paylaşırım canım inşallah hepimiz istediğimiz gibi sonuçlar alırız