Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle öğrendim sonra gidip kan verdim zaten çıktı orda 21 falandı değer. Adete 4 gün vardıBir iki gün içinde regl olmazsam yine tekrarlicam. Böyle mi öğrendiniz kaç gün sonra net çizgi göründü acaba hayırlı olsun
Seninki sanki daha belirgin inşallah güzel haberler alırız canım :)Bunlarda benim testlerim umarım güzel haberler alırız ikimizde
Ayy inşallah ya bakalım hayırlısı artıkBen böyle öğrendim sonra gidip kan verdim zaten çıktı orda 21 falandı değer. Adete 4 gün vardı
Merhaba kızlar erken gebelik testi yaptım az önce ama negatif çıktı malesef asla çizgi göremedimBi eczaneden erken gebelik testi alın bence var gibi
Bunlar 1 saat bekledikten sonra ama. İlkinde hiç gözükmüyordu doğru düzgün çekmeden çöpe attım sonra geri çıkardım hayalet çizgi görünür gibi oldu ama bu şekildemerak ettim fotoğrafı yok mu acaba baksaydık
ben göremedim çizgi üzgünüm gören çıkar belkiBunlar 1 saat bekledikten sonra ama. İlkinde hiç gözükmüyordu doğru düzgün çekmeden çöpe attım sonra geri çıkardım hayalet çizgi görünür gibi oldu ama bu şekilde
Malesef evet yok hayırlısı napalimben göremedim çizgi üzgünüm gören çıkar belki
Benim de böyleydi beta 45 çıkmıştı. Kan verin bana da dua edin ne olur.Sizce yinede kan testi vermeli miyim?
Az önce erken gebelik testi sonucumu paylaştım orda yokEvet var kesinlikle
İnşallah benimde pozitif çıkar ama pek sanmıyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıylaBenim de böyleydi beta 45 çıkmıştı. Kan verin bana da dua edin ne olur.
Bence bariz çizgi var kan testi verinKızlar benimki için ne düşünüyorsunuz regl 2 gün gecikti var mı sizce
eğer hemen çıktıysa beklemeden kesin var diyebiliriz gecikme de olmuş. hayırlısı olsun hakkınızda inşallahKızlar benimki için ne düşünüyorsunuz regl 2 gün gecikti var mı sizce
Yarın gideceğimBence bariz çizgi var kan testi verin
Hemen çıktı hiç beklemeden, transfere gidecektim şok içindeyim . 2 başarısız tüp denememiz vardıeğer hemen çıktıysa beklemeden kesin var diyebiliriz gecikme de olmuş. hayırlısı olsun hakkınızda inşallah