Hayalet çizgi mi ben mi yanlış görüyorum

Bu sabah yine test yaptım böyle çıktı sanki koyulaşmıyor test yanlış olabilir mi kendimi kandırmak istemiyorum
canım gayet koyulaşmış bence bende bu marka testle öğrenmiştim bence kan ver tamamen kesinleşsin bence baya baya anne ben burdayım demiş

canım gayet koyulaşmış bence bende bu marka testle öğrenmiştim bence kan ver tamamen kesinleşsin bence baya baya anne ben burdayım demiş
Yaaaa inşallah . Ben de hiç ama hiç hiç belirti yok . Normalde adet tarihime 5 gün var belirtim çoktan olurdu onlarda yok . Yüzümü sivilce basması dışında tabi

Yaaaa inşallah . Ben de hiç ama hiç hiç belirti yok . Normalde adet tarihime 5 gün var belirtim çoktan olurdu onlarda yok . Yüzümü sivilce basması dışında tabi
canım herkeste belirti olucak diye bişey yok o sivilce konusu bende hala devam ediyo benim üçüncü gebeliğim üçündede adet gecikmesi dışında belirgin bir belirti olmadı bence senin minişinde seninle çünkü önceki testindede çizgi var sonrakindede en kısa sürede kan ver için rahat etsin şimdiden hayırlı olsun canım

Sonuç böyle :) Beta 102 çıktı :)))

Eklentiler

• 894DAD32-0FDA-40C2-AAE8-5D2ED768C4DE.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…