- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
- Konu Sahibi neslihamje
-
Hayır daha 6 gün var ama inanılmaz bir sivilce basması yaşıyorum garip bir şekildeAdet gununuzu gectiniz mi
insallah hayirlisi ile hamilesinizdir daha varmisHayır daha 6 gün var ama inanılmaz bir sivilce basması yaşıyorum garip bir şekilde
AyVar canım hayırlı uğurlu olsun
çok sabırsızım bekleyemiyoruminsallah hayirlisi ile hamilesinizdir daha varmis
evet fazla testim var yarın sabah tekrar yapacağımEvet çizgi var elinizde fazla test var mı yarın yapsanız
Kaset test için galiba adetin geçmesi gerekiyor benimkine daha 6 gün varÇizgi var bariz :) ben olsam kaset testle tekrarlardım yine çıkarsa hayırlı olsun
Benim kaset testte reglime 6 gün kala çıkmıştı. Bi deneyin kaset testle benceKaset test için galiba adetin geçmesi gerekiyor benimkine daha 6 gün var
Var cnm hayırlı olsunHeyecandan inşallah konuyu doğru yere almışımdırArkadaşlar Reglime 6 gün var rüyamda hamile olduğumu gördüm sabah kalktım ilk idrarla test yaptım . Belirti hiç yok sadece iç bacağımda ara ara ağrı oluyor onun dışında 75 A numara göğüslerimde hiç belirti yok diyebilirim Ben mi yanlış görüyorum çizgi mi var
Maşallah, bu erken gebelik testi miydi. Eğer öyleyse kasette görünmezse üzülme sakın. Lütfen haber verin çok merak ediyorumEvet
evet fazla testim var yarın sabah tekrar yapacağım
Evet erken gebelik testiydi . Kaset için günümün geçmesini beklicem galiba . Söz ilk buraya yazacağımMaşallah, bu erken gebelik testi miydi. Eğer öyleyse kasette görünmezse üzülme sakın. Lütfen haber verin çok merak ediyorum
Ah ya inşallahVar cnm hayırlı olsun
Var cnm hayırlıHeyecandan inşallah konuyu doğru yere almışımdırArkadaşlar Reglime 6 gün var rüyamda hamile olduğumu gördüm sabah kalktım ilk idrarla test yaptım . Belirti hiç yok sadece iç bacağımda ara ara ağrı oluyor onun dışında 75 A numara göğüslerimde hiç belirti yok diyebilirim Ben mi yanlış görüyorum çizgi mi var
Hayırlı olsunKaset testte reglime 6 gün kala
Eki Görüntüle 3198712
İnşallah doğrudur ya bu testlerde çok fazla yanılma payı varmışBen de böyle öğrenmiştim hayırlı olsjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?